Skip to content

Videochatul – avantajele unei profesii moderne

Dinamica vietii cotidiene ne impune un program ocupat, iar gradul de stres este din ce in ce mai mare, indiferent de meseria pe care o practicam.

Datorita acestor factori tot mai multi dintre noi ne dorim job-uri pentru care putem sa lucram din confortul caminului propriu, iar programul sa ne ofere acel grad de flexibilitate in care sa ne putem bucura de o cina romantica sau de o plimbare in afara localitatii.

Una dintre profesiile liberale ceva mai nou aparute este cea de model pentru studioul videochat. Datorita mentalitatii conservatoare a romanilor, aceasta este privita ca si o meserie imorala si este confundata deseori cu prostitutia, lucru care este total eronat.

Primul argument pe care il avem este legalitatea acestei meserii, ce este stipulata in nomenclatorul meseriilor din Romania. Studiourile vor incheia contracte legale de munca, inregistrate la Inspectoratul Teritorial de Munca, iar noi vom beneficia de toate drepturile si privilegiile oferite de lege.

Studiourile videochat ne ofera posibilitatea unei cariere fulminante

Contrar parerilor de mai sus, meserie de model este una dintre putinele ce ne permit o cariera pe termen lung, iar experienta anterioara in domeniu nu este necesara.

Cele mai multe studiouri apreciaza chiar daca nu avem experienta de model, deoarece astfel aducem in studio o experienta noua de viata, ce poate aduce un suflu diferit asupra desfasurarii activitatii.

Nu trebuie decat sa fim serioase si sa dorim cu adevarat sa muncim, deoarece performantele vin intotdeauna in urma unei munci asidue.

Nu trebuie sa confundam videochatul cu un „El Dorado” ce ne va imbogati peste noapte, dar cu siguranta acesta reprezinta o cale mult mai usoara pentru a ne indeplini visurile si dorintele.

Stuiourile mari ne faciliteaza chiar si transportul, cu ajutorul unor microbuze de lux sau a masinilor de serviciu ce ne sunt puse la dispozitie.

Pentru persoanele ce nu sunt rezidente in orasul in care practica meseria, studioul va avea grija sa ofere angajatelor chiar si locuinta de serviciu.

Avantajele oferite de lucrul intr-un studio

Atunci cand pasesti pragul studioului intri intr-o lume noua, in care toate lumea iti este alaturi si te va ajuta sa depasesti tracul inerent debutului in meserie si sa iti insusesti cunostiintele necesare.

Fiecare angajata va avea un trainer personal, ce o va introduce in noul mediu si o va ajuta sa deprinda tainele meseriei, incepand de la tehnicile de comunicare si pana la asistenta psihologica.

Studiourile ne pun la dispozitie sesiuni de training, desfasurate in afara localitatii in locatii de vis, sedinte foto profesionale, realizate de cei mai renumiti fotografi  in domeniu si cursuri de make-up.

Vom avea propria camera, personalizata dupa dorinta noastra, incepad de la zugraveala si pana la mobilierul folosit, ce este achizitionat de la firmele producatoare de mobila de lux.

Tehnica de comunicare va fi de ultima generatie, iar tinutele ne sunt puse gratuit la dispozitia de catre studio.

Machiajul si ingrijirea unghiilor este realizat de echipe de profesionisti, astfel incat sa intram online ingrijite si pline de viata.

De asemenea, ne sunt oferite abonamente medicale la clinicile cele mai renumite, iar sala de fitness este deja o obisnuinta in pachetul salarial.