Skip to content

Videochatul adult si videochatul non adult

Despre videochatul adult si videochatul non-adultVideochatul inseamna a socializa cu oamenii, lucru pe care fiecare dintre noi il face in fiecare secunda a vietii. Fie ca discuti cu colegii de birou sau cu sefii, prietenii, rudele, fie ca folosesti anumite mijloace moderne de comunicare (telefon, tableta, Skype, Whatsapp), toate acestea inseamna socializare. Acest lucru se intampla si in activitatea unui studio, prin intermediul a doua canale importante: videochatul adult si videochatul non adult.

Asemanari

In ambele variante modelul trebuie sa fie o prezenta amabila, zambitoare, sa ofere utilizatorilor o energie pozitiva care sa ii faca sa se simta ascultati si pretuiti.

Ambele situatii prespun o interactiune cu utilizatorii, modelele trebuind sa cunoasca foarte bine una sau mai multe limbi straine, sa aiba o cultura generala solida care sa le ofere posibilitatea de a discuta pe diverse teme cu clientii, arta conversatiei si abilitatile de persuasiune fiind un mare atu in aceasta meserie.

Prin intermediul ambelor tipuri de activitati se pot obtine importante sume de bani care nu se pot obtine in alte meserii. In cele mai multe cazuri, chatul video non adult ajuta modelul sa afle informatii despre client, despre pasiunile , placerile si problemele acestuia, iar folosindu-se de acestea se poate trece la chatul video adult.

Asa cum se mentioneaza si pe http://www.vidoci.ro/, pentru ambele variante se asigura un cadru legal pentru desfasurarea activitatii, confidentialitatea modelului (lucrandu-se de regula cu mari platforme internationale care nu pot fi accesate din Romania), traininguri de specialitate prin care se imbunatatesc abilitatile conversationale si psihologice.

Ambele forme de chat se desfasoara intr-o limba straina, fapt ce poate duce la imbunatatirea cunostiintelor in domeniu.

Modelele trebuie sa fie in ambele cazuri open minded, lucru care implica o persoana deschisa si comunicativa.

Deosebiri

Principala diferenta este activitatea modelului. Chiar daca ambele variante presupun senzualitate si interactiune cu utilizatorul, in cazul video chatului adult se poate opta pentru show erotic, nuditate sau folosirea diverselor obiecte sexuale.

Veniturile in cazul video chatului adult sunt substantial mai mari.

In cazul ambelor canale se incepe discutia cu utilizatorul intr-un chat fara plata, unde nu se poate face decat conversatie, utilizatorii putand vedea fetele, existand chiar interdictia modelului de a se dezbraca, ulterior trecandu-se la chatul privat.

Abilitatile necesare acestor activitati

Chiar daca se numeste videochat adult sau non adult, modelele trebuie sa intruneasca o serie de abilitati pentru a avea succes in acest domeniu:

Trebuie sa fie vesele si amabile. Clientii premiaza suplimentar o persoana cu care s-au distrat si s-au simtit bine.

Trebuie sa foloseasca microfonul, clientii preferand sa auda vocea modelului in detrimentul textului. In plus, vocea transmite stari de spirit, emotii, acest lucru facand diferenta intre clientii care doar se uita si cei care platesc.

Trebuie sa vorbeasca cu toti, nefiind recomandat sa ignore pe nimeni. Membrii inregistrati si care platesc trebuie sa primeasca aceeasi atentie ca si vizitatorii obisnuiti care pot fi transformati in clienti.

Trebuie invatate numele sau poreclele utilizatorilor care revin. Daca acestia se simt recunoscuti, creste posibilitatea de a intra in privat cu modelul obtinandu-se astfel mai multi bani.

Nu te feri sa folosesti accesoriile si jucariile.