Skip to content

Un studio videochat iti ofera mai multe avantaje decat lucrul de acasa

Videochatul este una dintre activitatile noi din tara noastra, aparuta in urma cu aproximativ zece ani. In decursul timpului activitatea a crescut ca amploare, continuand sa capteze interesul publicului si sa atraga din ce in ce mai multe tinere dornice de afirmare in aceasta latura de activitate.

Una dintre marile dileme din lumea modelelor este daca sa lucreze in continuare inregimentate intr-un studio, sau sa demareze o afacere pe cont propriu si sa isi transfere activitatea acasa.

Parerile sunt ca intotdeauna impartite, existand plusuri si minusuri pentru ambele metode de practicare a activitatii, insa un plus exista pentru desfasurarea activitatii in cadrul organizat reprezentat de studio.

Ce reprezinta un studio videochat

Ce reprezinta un studio videochatStudioul reprezinta in esenta un spatiu amenajat special pentru activitatea de videochat, beneficiind de un aranjament interior elaborat cu ajutorul unor arhitecti si organizat pentru un mediu de lucru profesionist, eficient si placut. Pe langa confortul oferit, o proportie covarsitoare a studiourilor detin locatii ultracentrale, amplasate langa statiile de metrou, si au in componenta o echipa profesionista care se ocupa in permanenta de suportul de care au atata nevoie modelele (machiaj, fotografii de prezentare, crearea de profile, mentinerea si updatarea acestora, traininguri care sa asigure dezvoltarea profesionala, consiliere psihologica, si exemplele pot continua). Asadar unul dintre avantajele majore al lucrului intr-un studio ca http://www.topaz-studio.ro/ este ca modelul se poate concentra in exclusivitate pe munca zilnica, neavand grija rezolvarii altor probleme.

Echipamentele tehnice sunt de ultima generatie, calitatea imaginilor si a sunetului fiind una de exceptie , modelele avand la dispozitie o gama variata de costume pe care sa le utilizeze.

Legalitatea cadrului de lucru este desavarsita, angajatele beneficiind de contract de munca, ceea ce nu se intampla in cazul in care se lucreaza de acasa.

Avantajele platilor efectuate imediat

Unul dintre aspectele importante este acela al costurilor suportate, iar activitatea care se desfasoara intr-un studio presupune ca toate costurile fixe si operationale sa fie suportate de catre studio indiferent de marimea si natura acestora. Legat de costuri apare si problema remunerarii, care se face aproape imediat ce se presteaza serviciile, marea majoritate a studiourilor suportand din propriul buzunar aceste plati (banii datorati de catre marii operatori internationali se platesc de obicei cu intarzieri cuprinse intre doua si patru saptamani).

Programul nu este unul fix ca in cazul marii majoritati a joburilor, fiind flexibil si adaptat nevoilor modelelor.

Un avantaj deloc de neglijat este ca se poate schimba oricand modul de lucru adult si non adult pe acelasi cont, fara sa mai fie nevoie sa fie inchise conturile si deschise altele cu alt nume  si fara nici un membru, iar in ceea ce oriveste intimitatea aceasta este una aproape de perfectiune, studiourile fiind situate in zone sigure si discrete, beneficiind in permanenta de paza si supraveghere video. Mai mult, studioul se va ocupa de interzicerea accesului romanilor pe conturile modelelor si va starge in cazul in care acest lucru va fi necesar orice materiale care ar putea fi postate pe internet de catre membrii cu care au fost purtate convorbiri in privat.