Skip to content

Evenimente corporate la Snagov Club

Sunteti pe cale de a organiza unul dintre cele mai importante evenimente corporate pentru compania voastra si nu stiti ce locatie sa alegeti pentru a va uimi si surprinde partenerii si angajatii?
Ce ziceti de Snagov Club, o locatie superba si un centru distinct de evenimente in adevaratul sens al cuvantului, amplasat la 30 de km de Bucuresti, pe malulul Lacului Snagov ?
evenimente corporateRestaurantele interioare luminoase si spatiile sale in aer liber confera un aer sobru si rafinat in acelasi timp, astfel incat partenerii, clientii sau invitatii vostri sa se simta confortabil si angrenati eficace in discutii.
Altfel spus, ei dipun de doua saloane interioare frumos amenjate si adaptate fiecarei cerinte in ceea ce priveste evenimentele corporate. De exemplu, in Salonul Venetian se pot organiza evenimente restranse, discrete si distincte gratie capacitatii sale de 100 de locuri. In plus, dotarea cu echipamente tehnice mutimedia (conectivitate la internet, videoproiectoare, sistem propriu de sonorizare), precum si flexibilitatea in ceea ce priveste modul de amplasare a scaunelor si meselor fac din acest spatiu un mediu propice pentru organizari de conferinte de presa, reuniuni de afaceri, congrese, evenimente sportive sau culturale.
De asemenea, designul sau impresionant in stil italienesc, precum si vederea panoramica a Lacului Snagov care poate fi admirata din interiorul acestui restaurant, ii vor incanta pe cei aflati aici si, astfel, evenimentul vostru se va concretiza intr-un fapt reusit, de succes.
Sub acelasi aspect al discretiei si intimitatii sta si Salonul Britanic si Francez. Dotate asemnea celui Venetian, cu echipamente optime care sa asigure reusita unui eveniment coporate de succes absolut, aceste doua restaurante se afla in apropierea Gradinii exterioare (“Gradina Versailles”), loc in care dumneavoastra si cei aflati la eveniment puteti sa va savurati in pauze cafeau sau sa va incarcati plamanii cu aer proaspat. In acelasi timp, amenjarea sa cocheta cu un mobilier elegant din lemn, ambientul calduros, pot fi detalii care sa ii incurajeze pe toti participantii aflati la reuniune sa se implice in discutii pozitive in ceea ce priveste compania dumneavoastra.
evenimente corporateAvand posbilitatea de a se reuni intru-unul singur, datorita amenjarii sale in oglinda, Salonul Britanic si Francez poate gazdui 78 de persoane. Ca si in cazul Salonului Venetian, mesele si scaunele pot fi dispuse astfel incat sa permita tuturor confortul mult dorit, o abordare directa si asigurarea unei comunicari optime intre toti invitatii.
Insa, ceea ce o scoate din tipare pe aceasta locatie, aflata in vecinatatea padurii Snagov, este tocmai posibilitatea organizarii de evenimente corporate in aer liber. Asa cum am amintit si mai sus, cei de la Snagov Club pun la dipozitie Gradina Versailles, un spatiu de o vegetatie uimitoare in care toata lumea se va simti fantastic. Este, de fapt, acel cadru incantator si idilic care se transforma in locul special destinat unor activitati ce tin mediul profesional.
Amplasata pe doua nivele, ea are o capacitate de 126 de locuri in total. Practic, partenerii si angajatii vostri pot sta fie pe scaunele care se afla sub umbra copacilor, fie intr-un loc mai discret, la etaj. Ori, daca ii vreti pe toti laolalta, puteti cere amenjarea meselor in asa fel incat sa nu existe persoana care sa nu fie angrenata in discutii.
De altfel, dupa terminarea evenimentului coporate, ii puteti invita pe participanti sa ia parte si la savurare de coktailuri sau sucuri naturale. Cu siguranta se vor bucura, avand in vedere frumusetea acestui spatiu.
Un alt loc perfect pentru realizarea unui eveniment coporate de mare anvergura si success este Pavilionul de pe lac. Pozitionat exact pe malul Lacului Snagov, acesta ofera un numar de 100-250 de locuri, la care se adauga in timpul anotimpului calduros inca 50-100 de locuri ale terasei.
Este un concept original, avand in vedere multitudinea de posbilitati pe care vi le poate oferi in ceea ce priveste amplasarea, privelistea nemaipomenita, dar mai ales spatiul generos si luminos. Pavilionul de pe lac este ideal pentru organizare de conferinte de presa, lansari de produse, simpozioane sau seminarii.
In plus, Snagov Club se angajeaza sa creeze un ambient propice oricarui tip de eveniment, sa propulseze o energie specifica, astfel incat fiecare invitat sa vada din aceasta reuniune o experienta grandioasa si cu foarte mult bun gust. Ei va pot ajuta sa va atingeti obiectivele propuse si depasi asteptarile, datorita capacitatii lor de consiliere si a logisticii pe care o au la dispozitie. In acest mod, ei vor da o nota distincta evenimentului, gratie profesionalismului de care dau dovada.
Serviciile oferite sunt de inalta clasa, ireprosabile, iar personalul atent raspunde promt la orice fel de cerinta.
Snagov Club tine cont de micile detalii si da o importanta capitala evenimentului, vrand ca acesta sa se concretizeze intr-unul de succes. De asemnea, dupa finalizarea evenimentului, Snagov Club pune la dispozitie si camerele luxoase ale hotelului sau. Asadar, asociatii si angajatii dumneavoastra se pot simti pe deplin relaxati si destinsi intr-o locatie care ofera absolut toate conditiile necesare pentru un eveniment coporate fastuos.
Pe de alta parte, cadrele mirifice ale locului, Lacul Snagov, verdele padurii, dar si centrul de relaxare SPA si sala de fitness va pot inspira in realizarea de team buildinguri pentru compania dumneavostra. Ganditi-va numai la faptul ca aici angajatii pot face pescuit de agrement, plimbari pe lac cu vaporasul, dar mai ales posbilitatea contemplarii naturii in toata splendoarea ei. Aceste lucruri pot duce catre un randament si o concentrare mai buna a acestora la locul de munca. Dincolo de aceste fapte extrem de importante, caracterul pitoresc al locului, marea varietate de activitati pe care le puteti inteprinde aici si locurile de cazare, fac din Snagov Club un loc de predilectie pentru evenimentele coporate.