![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 12.10.2007
cine m-ar ajuta ..... am un site ..... shi deci ash vrea ca atunci cind cineva in net va introduce adresa in browser .... h t t p://ip-ul meu/ sa i se deskida site-ul .... va rog mult cine shtie .... cineva mi-a propus xampp-u dar nu-mi reusheshte nimic ..... pls help ................
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 20.11.2006
Locație: oradea
Nu stiu cum e la xamp. Incerca Wamp, la el ai optiunea "Put online", care iti face serverul accesibil din afara (daca nu il blocheaza firewallul).
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 12.10.2007
super ........... aaaa ROATA WEI ! ! ! ! e .... doamne cit am cautat .... ai salvat o viata de om .......... ms mult mult mult ........
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 17.11.2009
Citat:
parerea mea e ca wamp e mai in regula.... Last edited by Luxian; 18.11.2009 at 00:02:55. Motiv: te semnezi cu numele tau, nu cu adresa site-ului! |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Spamofob
|
WAMP e muuult mai user-friendly decat XAMPP-ul. XAMPP-ul e proiect mai vechi, si cred eu ca incepe sa fie depasit.
WAMP iti ofera acces rapid si extrem de usor la mai multe versiuni pentru Apache si MySQL. Setari utilizate frecvent in apache, php, mysql sunt la cateva click-uri distanta. Plus ca vine gata optimizat MySQL by default. Singurele avantaje ale XAMPP-ului sunt certificare https (care merge default, dar nu tot timpul) si serverul de mail (pe care cu greu reusesti sa-l folosesti, eu unul nu am reusit niciodata). In rest, XAMPP-ul e mai greu de utilizat decat WAMP-ul. Numai structura de fisere ma dezgusta, nu are pic de logica organizarea aia tip "supă".
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|