![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| MS SQL Programand in Microsoft(tm) SQL Server. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
Spamofob
|
Se dau urmatoarele tabele:
albums:
Problema pare aparent simpla: Cod PHP:
Am cautat pe net si nu am gasit nici o solutie. Desi pe multe site-uri se sugera sa folosesc LEFT JOIN (...) ON (...), dar din pacate e cam complicat si nu am gasit nici un exemplu care sa-l inteleg. As fi foarte recunoscator daca ati putea interveni cu o sugestie sau o solutie. Multumesc anticipat!
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 20.11.2006
Locație: oradea
O intrebare : clauze " GROUP BY `poze`.`albm_id` " are vreun rost in interogare?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Spamofob
|
Citat:
Eu pana la urma am rezolvat temporar renuntant la GROUP BY, dar e ceva mai incurcat scriptul, mai ales ca trebuie sa "simulez" si GROUP BY si LIMIT (care nu mai poate fi aplicat). Sper sa nu am surprize, mai am inca de testat. Oricum, astept in continuare o solutie. Poate sa gaseste cineva mai priceput. PS: LEFT JOIN ... ON ... nu cred ca e solutie, nu compatibil cu MySQL 4.0 si nu vreau sa am surprize cu eventualul host
|
|
|
|
#4 | |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 02.12.2007
Trbuie sa definesti ca si corespondenta pentru album cea mai recenta data dupa care sortezi dupa ea
Citat:
Last edited by potzo; 02.12.2007 at 13:13:31. |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|