![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| PHP DB Discutii despre lucrul cu baze de date in PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 21.08.2006
salut....sunt inepator in php...am dat de o problema si anume codul acesta care-mi da eroare:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in <fisieru' asta> linia if (mysql_num_rows($login)): Cod PHP:
Last edited by carcioghina; 02.12.2007 at 13:06:58. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 30.03.2006
Locație: 127.0.0.1
Vârsta: 21
mysql_query, daca te uiti in documentatia de la php.net, in cazul unei erori returneaza FALSE, rezultat cu care mysql_num_rows nu poate lucra (parametru trimis catre mysql_num_rows trebuie sa fie o resursa mysql).
Deci dai un Cod PHP:
Cod PHP:
|
|
|
#3 |
|
8-Bit Member
nop..ca sa fiu sigur am dat echo la $query si copy paste in php my admin....din pacate merge. repet, am folosesc acest script fara probleme pe alt host.
ah..si btw..daca dau die imi face echo pe $query dupa care moare...nu mai afiseaza nimic. Last edited by carcioghina; 02.12.2007 at 13:39:20. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
8-Bit Member
problema rezolvata!!!!!
desi in cpanel (care btw...cam sucks) imi arata Privileges:ALL marcate pe userul si DB-ul respectiv a trebuit sa marchez macar selectul si a mers! oricum merci
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|