![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale In general despre Java. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
16-Bit Member
|
Salut! As vrea sa invat sa programez in Java. Exista vreun manual de programare pentru Java pe net? Eu nu l-am gasit!
Deasemenea as vrea sa stiu cam ce programe mi-ar trebui pentru inceput. Experienta mea in programare s-a oprit la Basic si Turbo Pascal asa ca vreau sa recuperez! Sa fiu la zi, ca sa zic asa...
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Guest
|
Eu stiu destul de bine Turbo Pascal & nu vad nici o legatura intre el si java. In plus de asta este un limbaj foarte vechi & spurcat. Ai incercat sa cauti pe marele G ? Sau vrei sa facem noi toata treaba ?
|
|
|
|
#3 |
|
16-Bit Member
|
Pana sa citesc raspunsul tau, deja cautasem, chiar pe marele G! Am gasit urmatorul tutorial pe site-ul Java.Sun.Com. E in engleza si il gasiti aici. E cam dificil pentru mine, dar incerc sa invat. Poate ca daca stiam ceva C sau C++ imi era mai usor. Cel putin asa zic ei.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
32-Bit Member
|
pai aici era si normal sa cauti pentru prima data, doar sun a facut java
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
64-Bit member
|
K tot ai deschis acest subiect am auzit si eu de la cineva k se fac cursuri in capitala pentru ce limbaj vrei u: borland, java, php, etc..cetzi mai trece prin minte...
Acu` ..stie cineva dak e adevarat..k ma intereseaza si dak putetzi mentziona si o adresa aici. Subiectul asta cred k te ajuta si pe tine, lucilucescu2
www.eXtreamBux.com - Reclama la preturi mici ! www.eXtreamPortal.com - It's eXtream, what more do you want? www.eXtreamCS.com - Counter-Strike Community ! www.eXtreamHost.com - Hosting la preturi avantajoase! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 21.03.2006
Pentru cursuri de php eu stiu de www.avantajconsulting.ro. Mai departe, Dumnezeu cu mila.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
64-Bit member
|
Super tare situl..exact ce vroiam. mrs mult
Acu`..mai ramane de trecut bacul..k in rest ma descurc
www.eXtreamBux.com - Reclama la preturi mici ! www.eXtreamPortal.com - It's eXtream, what more do you want? www.eXtreamCS.com - Counter-Strike Community ! www.eXtreamHost.com - Hosting la preturi avantajoase! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 18.05.2006
am eu un tutorial de java... destul de bun zic eu.. da-mi un pm si facem cumva sa ti-l dau
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
|
Citat:
Apucati-va de PHP ca PHP e nelimitat
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
128-Bit Member
|
Vreau un site care sa ofere cursuri de PHP & MySQL de la distanta , adica in fiecare luna sau saptamana sa trimita cate un material si sa le inveti treptat , cum este eurocor (dar eu nu vreau eurocor ca am mai avut niste cursuri de la ei si nu mi-a placut).
|
|
|
#12 | |
|
Banned
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
128-Bit Member
|
Prefer ceva in limba romana , asa in engleza gasesc cu tona.
In limba natala inveti mai usor. Si vreau ceva platit , nu gratuit , ca in romania gratuit = calitate 0.
|
|
|
#14 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 30.10.2005
si yo as vrea sa invatz :P
|
|
|
#15 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 17.11.2006
Am niste cursuri java in pc . daca sunteti interesati .. cautati'ma pe mail
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 26.06.2007
Manual pt java in romana
Java de la 0 la expert de la Editura polirom si in engleza THINKING IN JAVA (pe amazon sau net) plus vointa Bafta |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 31.01.2008
Citat:
Inainte sa te apuci de toate astea nu uita sa iti instalezi si un IDE pe calculator ... NetBeans, Eclipse, Intelij sau oricare altul care te va ajuta sa programezi. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 04.12.2008
Sal
pentru cei interesati sa invete Java cred ca o metoda buna este cu freeitsolutions.com/java/ sunt in engleza da' acum sincer vorbind cred ca e cam greu pentru ne-vorbitorii de engleza sa invete vre-un limbaj de programare. sper sa fie util linkul
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 04.02.2006
Daca stai bine cu engleza incearca cartea lui Brice Eckel Thinking in Java... e o carte foarte buna, atat pentru incepatori cat si pentru avansati
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 02.03.2006
Locație: Here, there, everywhere
Cartea cea mai buna pentru a invata Java asa cum trebuie este Thinking in Java a lui Bruce Eckel. O gasesti foarte usor pe gogule sau direct pe planetpdf.
Poti sa incerci si cu tutoriale de la Sun insa nu sunt foarte bine explicate procesele. Un alt site pe care il recomand amatorilor de Java este http://www.javabeginner.com/.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|