![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Anunturi si feedback Aici se vor gasi anunturile comunitatii precum si parerile voastre pentru a imbunatati acest proiect. |
| Vezi rezultatele sondajului: Care este părerea dvs despre această traducere? | |||
| Inacceptabilă |
|
0 | 0% |
| Acceptabilă |
|
1 | 25,00% |
| Bună |
|
0 | 0% |
| Foarte bună |
|
3 | 75,00% |
| Votători: 4. Nu poți vota în acest sondaj | |||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
|
M-am gândit dacă tot am muncit oarecum la crearea traducerii vBulletin în limba română să ofer și altor forumuri spre folosință munca mea.
Având în vedere că traducerea este făcută în termenii pe care i-am considerat eu ca fiind buni (de ex. Thread = subiect, Template = Șablon, etc.) ar fi ideal sa salvați o copie a traducerii deja existente în condițiile în care nu sunteți mulțumiți de modul în care am tradus eu. Traducerea este cea mai completă/actualizată din ce am văzut la traducerile vBulletin. Conține traduceri pentru:
NOTĂ: În principiu ar mai trebui traduse următoarele expresii/fraze: Cod:
Name page no. x25 fraze _____ ________ ________ vBulletin Settings 1 / 37 Control Panel Help Text 24 / 134 Sper sa va fie de folos și aștept eventuale păreri, răspunsuri, probleme sau bug-uri legate de traducere care vor fi modificare/reparate ulterior. Dacă doriți să vedeți traducerea în "acțiune" vă pot oferi adresa forumului în care fac traducerea dar prin Mesaj Privat pentru a nu se face reclama! Descărcre (Site Personal): -> http://www.rostyles.com/forum/f11/%5...nguage-pack-5/ Traducerea este disponibila pentru v3 si v4 si in plus pentru cateva moduri (nu sunt toate complete) Vă Mulțumesc! Cu Respect, Teascu Dorin Last edited by Teascu Dorin; 09.02.2011 at 05:59:03. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Guest
|
Scuze, am fost inactiv o perioada dar am revenit. Urmeaza ca zilele urmatoare sa fac aceste modificari, merci.
|
|
|
|
#3 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 30.01.2010
Locație: braila in romania
:heste foarte frumos
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 09.02.2011
o poti reuploada te rog frumos ? Am mare nevoie de ea
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
8-Bit Member
|
S-a adaugat link in in primul post. Sper sa va fie de folos tuturor si sa oferiti respectul de a lasa linia de copyright in 'footer' avand in vedere ca e singura traducere in limba Romana si am muncit foarte mult la ea.
Va multumesc. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 09.02.2011
Multumim frumos
|