![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 04.10.2007
De la 1 octombrie, UPC lansează trei pachete cu cablu digital, telefonie și internet, categorisite ca Small, Medium și Large. Large include o conexiune de internet de până la 20 Mbiți/s și cablu cu 107 canale. Cablul digital înseamnă o calitate asemănătoare cu cea a farfuriilor DTH.
Vor fi 3 pachete: Small, Medium și Large - 20 Mbps: noua viteză maximă și cea mai mare de pe piață - TVA inclus: plătești cât citești - 107 – numărul care reprezintă cea mai completă grilă de programe pentru televiziunea digitală UPC a crescut vitezele la internet, a redus tarifele la telefonie, a îmbunătățit oferta de televiziune digitală prin cablu. Și, pentru prima dată pe piața de comunicații prin cablu, un client care cumpără televiziune, internet și telefonie la pachet plătește un preț redus pentru abonamentul total. Pachetele UPC 3Play includ: ~Pachetul UPC 3Play Small: preț 50 lei - UPC Internet Small, cu viteza de acces de până la 1 Mbps, - UPC Tel Small, cu convorbiri gratuite, nelimitat în rețeaua UPC, - UPC TV Small, cu programele de televiziune din pachetul analog. ~ Pachetul UPC 3Play Medium: preț: 75 lei - UPC Internet Medium, cu viteza de acces de până la 10 Mbps, - UPC Tel Medium, cu convorbiri gratuite, nelimitat în rețeaua UPC și către celelalte rețele fixe, naționale, în afara orelor de vârf, - UPC TV Small, cu programele de televiziune din pachetul analog. ~ Pachetul UPC 3Play Large: preț: 100 lei - UPC Internet Medium, cu viteza de acces de până la 10 Mbps, - UPC Tel Large, cu convorbiri gratuite, nelimitat, în orice rețea fixă, națională, oricând, - UPC TV Medium, cu 101 de canale prin serviciul de televiziune digitală prin cablu în București (sau cu programele de televiziune din pachetul de bază și programele suplimentare, pentru celelalte orașe). Un client care ia cele 3 servicii la pachet economisește până la 15 lei. yes.gif Noutati in oferta de servicii UPC: Internet: viteze de până la 20 Mbps ~Viteze mai mari la Internet, pentru download și upload ~Noi tipuri de abonamente, cu noi prețuri ~Clienții optează pentru unul din cele 3 abonamente: Small, Medium și Large o UPC Internet Small, cu viteză de download de până la 1 Mbps, viteză de upload de până la 256 Mbps, pentru 25 lei/lună o UPC Internet Medium, cu viteză de download de până la 10 Mbps, viteză de upload de până la 1 Mbps, pentru 35 lei/lună o UPC Internet Large, cu viteză de download de până la 20 Mbps, viteză de upload de până la 2 Mbps, pentru 60 lei/lună Telefonie: tarife reduse pentru convorbiri către mobil și în străinatate ~Tarife reduse către rețelele mobile: 0,4 lei/minut ~Simplificarea ofertei internaționale: numărul zonelor de tarifare s-a redus la 4 ~Clienții aleg unul dintre cele trei abonamente: Small, Medium și Large o UPC Tel Small: convorbiri gratuite, nelimitat în rețeaua UPC și 0,1 lei tarif/minut pentru convorbiri către alte rețele fixe, pentru 10 lei/lună o UPC Tel Medium: cu convorbiri gratuite, nelimitat în rețeaua UPC și către celelalte rețele fixe, naționale, în afara orelor de vârf și 0,1 lei tarif/minut pentru convorbiri către alte rețele fixe, naționale, în orele de vârf, la 20 lei/lună o UPC Tel Large: convorbiri gratuite, nelimitat în orice rețea fixă, națională pentru 35 lei/lună Televiziune: 100 de programe TV și calitate a imaginii de 100 de puncte, cu UPC Digital TV ~noi pachete de servicii pentru televiziunea digitală prin cablu, UPC Digital TV, pentru clienții din București: o UPC Digital TV Small, cu 60 de canale, la 35 lei/lună o UPC Digital TV Medium, cu 100 de canale, la 45 lei/lună o UPC Digital TV Large, cu 107 canale, la 65 lei/lună ~Clienții UPC au acces la 107 programe – cea mai completă grilă pentru televiziunea digitală ~Clienții recepționează gratuit pe celelalte televizoare din locuință, pachetul de bază analog UPC TV Small cu 45 de canale TV. ~Primul decodor este oferit gratuit în custodie. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 13.01.2007
Locație: ~
Vârsta: 18
Tot niste ratati raman.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 16.10.2007
cucu bau faza cu ratatii.. merge ma bine , am vazut cum se misca la abonamentul de 10mbps si nu le-as spune ratati deloc. dar ma rog fiecare cu parerile lui.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 16.10.2007
pentru nenea toma necredinciosul
la viteza asta ratati ? server din afara: |
|
|
|
|
|
#5 |
|
16-Bit Member
|
Tot reteaua de cartier e cea mai tare.
A mea a fost cumparata, mai nou, de Evolva (ILINK). Zboara. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
64-Bit member
|
da ... ma tenteaza si pe mine UPC ... la 10MB merge f bine are un prieten ... nici eu nu vroiam sa mai aud de ei de pe vremea cand 128KB era 30$/luna si din 4 sapt. il foloseam 1-2 sapt. maxim. VARZA era pe atunci
|
|
|
#7 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 16.04.2007
salut,
sunt abonat mai vechi a upc[fost astral].in octombrie am trecut la pachetul small cu 50 lei: download 1 Mbps,tv Basic,telefon nelimitat in reteaua upc. spre alte retele fixe:0.10lei local si national oricand 0,40 lei spre retele mobile oricand in telefonia upc nu gasesti o informatie despre numele abonatilor[n-or fi toti la ,,secret''] in judet sau in tara,oeratiune care la tehnica actuala s-ar putea face si actualiza pe net,fiecarui abonat comunicandu-i adresa de unde sa gaseasca abonatii in retea. fostul astral avea un cronos pt telefon,puteai tu sa te verifici.actualul upc nu are,poate pana la pasti sau dupa pastile cailor. intreb:la ce foloseste reclama cu telefonia lor ?multora dintre abonati creeaza un simtamant de firma neserioasa. rds si la pret[chiar la ora actuala] si la utilitate le-a luat-o inainte.locuiesc in bloc cu 88 apartamente.mai sunt 2 familii cu internet de la upc,asta de cand au aparut si alte variante.politica manageriala si marirea SA poporul va alege ce va fi in viitor. ps.numai tv se poate lua separat.internetul se da la pachet.eu astazi am fost la ei,am vrut sa-mi mareasca abonamentul cu 10 lei si netul sa-l faca 10Mbps.nu se poate,raspuns primit si la d-na de la relatii clienti. Last edited by ghita_49; 21.11.2007 at 23:38:48. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 16.04.2007
salut,
ma folosesc de DuMeter contor trafic net.daca stiti vreunul mai bun,rog spuneti-mi de unde sa-l descarc. multumesc. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 30.12.2007
Este de slaba calitate transferul: eu iau cu 6 Mb de pe net!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 21.03.2009
ce oferta vreti ma?????rds-ul e cel mai bun.......
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|