![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
Moderator
Data înregistrării: 13.09.2006
Locație: Constanta, Romania
Vârsta: 32
Personal, folosesc Photobucket pentru ca am cont de cativa ani buni acolo dar exista si Imageshack care are functia de anonymous upload (adica fara inregistrare).
Ce altceva mai folositi? *Nota: voi actualiza acest thread cu raspunsurile voastre, pentru a crea o lista completa.
Moderator Phorum.ro. SEO: Inele de logodna | Driving Lessons | Bijuterii cu diamante. Last edited by Ciprian; 16.09.2011 at 12:46:50. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Spamofob
|
Eu folosesc numai tinypic.com - cere captcha la fiecare poză uploadată (chiar dacă ești logat).
Merge și fără cont, dar eu uploadez tot timpul din cont, în caz că mai am nevoie de poze în altă parte, pot să găsesc ușor ce am uploadat deja. Ofertă și link direct pentru imagine (pentru layout-uri & stuff).
|
|
|
#3 |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 06.09.2006
Locație: Omul cu napolitane
eu le ridic unde si cum apuc
1. My understanding of women goes only as far as the pleasures. 2. Nature intended women to be our slaves. They are our property. --- 3. Love is an irresistible desire to be irresistibly desired. --- INSANE VANITY |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|