![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 28.01.2007
Substituire expeditor pe Internet
Folosesc Mozilla.Calculatorul e logat la Internet printr-un router wireless.Cineva transmite mesaje atat mie cat si la toti corespondentii mei din casuta mea postala de pe contul meu (ca si cum as transmite eu).Cum e posibil?Ce sa fac sa nu se mai intample asta? |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Moderator
Data înregistrării: 13.09.2006
Locație: Constanta, Romania
Vârsta: 32
Crezi ca are legatura routerul?
Poate ai vreun virus. Am auzit de chestia asta. Dar nu ai dat prea multe detalii. Mozilla poate sa fie si Firefox si Thunderbird si Seamonkey. Eu le folosesc pe toate 3. Mailul este Gmail sau Yahoo? Sau este un mail de pe site-ul tau?
|
|
|
#3 |
|
Spamofob
|
Dacă folosești cumva Yahoo! Mail și cineva trimite spam-uri în locul tău, încearcă să schimbi parola la mail. De obicei e de ajuns. De altfel, ai grijă cu parola de mail, nu folosi acea parola și la alte site-uri.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|