![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 19.03.2007
Buna ziua ,
Cum as putea sa fac sa imi creeze automat un subdomeniu (<-edit) adik sa fie un input unde completez numele si sa iti creeze nume.host.ro precizez ca am host platit cu subdomenii nelimitate deci asta nu ar fi o pb Va multumesc , Mihaims Last edited by Mihaims; 26.03.2007 at 18:29:41. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |
|
Spamofob
|
Citat:
|
|
|
|
#3 | |
|
128-Bit Member
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
16-Bit Member
Pentru subdomeniu, gasesti in cpanel tot ce trebuie. Daca nu, discuti cu the big host
![]() La subforums (subcategorii): unele script-uri ofera asta implicit, altele (phpBB 2) ofera hacks. La phpBB iti recomand cu mare caldura categories hierarchy al lui Ptirhiik. este un hack ce iti ia o viata sa il instalezi (alaturi de User Control Panel a fost cela mi greu de instalat) .. 2 ore zice el ca dureaza instalarea .. dupa ceva antrenament il pui si in 20 de minute. Este excelent insa .. merita
|
|
|
#5 |
|
8-Bit Member
Subdomeniu ... ma gandeam la forumuri cand am scris msg-ul
stiu ca merge in cpanel dar ma referea ca utilizatorul sa poata creea... adik sa fie un script care face doar subdomenii fara login ca admin in cpanel |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
128-Bit Member
|
Citat:
|
|