![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 04.08.2007
Va rog cine stie de unde as putea loa niste jocuri php id kainutzul sau puneti aicea
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 16.07.2007
ai incercat pe google? scrie "jocuri php script" si vei gasi sigur
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 04.08.2007
Da am cautat si imi da numai prosti uitate si tu sa vezi hai ma nare nimeni si nu platesc pentru jocuri pentru ca nu sunt fraier exista warez
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 13.01.2007
Locație: ~
Vârsta: 18
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
32-Bit Member
|
Citat:
|
|
|
|
|
#6 | |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 16.06.2007
Citat:
asa ca M..E ROMANIA SI ROMANII CARE SE LAFAIE IN BANI !!
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
32-Bit Member
|
fanatik, daca tu scoti un album cu 20 de piese, muncesti 1 an intreg la el, chinuri cu casa de discuri, cu alte *****uri, il lansezi pana la urma si din 100 % de romani doar 20% iti cumpara albumul si restul de 80% il pirateaza ca sa nu se lafaie in bani ti-ar conveni ? doar e munca ta, nu e pacat sa tio fure altu cu doar un click ?
cu oameni ca tine artistii o sa moara de foame, cu oameni ca mine o sa moara tot globu =))
|
|
|
|
#8 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 16.06.2007
RISCU MESERIEI ...... iti dai seama ca as fi constient ... ca va fi mai multa piraterie decat vanzare !
Iar ca aceste inconvenienta sa nu se intample iti dai seama cati oameni ar ramane fara o paine la gura ? .. imgineaza-ti toti provideri falimentati .. ..cati angajati ar muri de foame? dar nu toti sunt cu banu gros.... cei bogati ii privesc pe cei saraci ca pe niste gunoaie .... "haha uite si pe ala ce adidasi are .. cum e imbracat .... uite aici la mine baiat stilat Nike ,Adiddas,Lotto plm baiat de baiat" Last edited by Fanatik; 18.08.2007 at 04:14:56. Motiv: mdea |
|
|
|
|
|
#9 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 31.03.2008
Multa lume cauta scripturi php cu jocuri mmorpg text based bla bla bla... m-am gandit sa vin cu o solutie
nu prea buna pentru voi dar daca vreti neaparat si stiti php bine .. eu vand cateva scripturi ale acestor jocuri ! Scripturile nu sunt editate in romana defapt ele sunt exact cum le-am cumparat si eu si sunt functionabile nu ma ocup de programarea si editarea lor deoarece ar insemna sa va dau tot mura in gura si tot voi sa scoateti zen` si eu sa raman pe sec... hmmm !!! Vand aceste scripturi ... sunt gen pvn gen mafia warz : 1. Time 4 crime = Mafia Script = 120 euro 2. Mobstar = Mafia Script = 150 euro 3. Solar Empire = Nave Spatiale = 50 euro 4. QS Gen 0.7.1 = Nave Spatiale = 50 euro 5. dragon_sword = Dragon Script = 50 euro 6. VpeT = Animalute = 70 euro 1. Time 4 Crime = Script de mafie gen pvn ... viata de cartier ... hot,droguri,masini,batai ... etc. 2. Mobstar = Script de mafie gen pvn ... viata de cartier ... hot,droguri,masini,batai ... etc. 3. Solar Empire = Nave spatiale ... iti faci nava pentru razboi bla bla...etc. 4. QS Gen = Nave spatiale ... iti faci nava pentru razboi bla bla...etc. 5. Dragon Sword = Iti faci dragon il cresti faci lupte ... etc. 6. VpeT = Iti faci animalut il cresti ... il imbraci etc. Deci nu am dat toate detaliile dar scripturile sunt misto ... cine vrea sa vorbim si sa ii dau mai multe detalii despre un anumit script :coke_star92 yahoo id
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 03.04.2006
Nu te-ai aruncat prea mult la bani. Iei cu ceva mai putin decat se vand ele in mod normal. Frumoasa afacere
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|