![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Esti nou? Hai sa ne cunoastem Esti nou pe forum? Hai sa facem cunostinta! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 04.03.2010
Locație: Bucharest environs
Vârsta: 42
Salut !
![]() O prezentare în românește nu aveam . O sa traduc repede un fragment dintr-o prezentare în engleza (am citit ca aici se postează numai în românește). ------------- Sunt Julian, am 40 de ani. Locuiesc destul de aproape de București. Sunt prof de Mate-Info și programator independent. ![]() Principale domenii: Java (îmi place cel mai mult), C++, JavaScript, PHP, (Object) Pascal (Delphi) - ultimul nu prea ma mai interesează, deși câteodată mai fac apel la el ... In ce privește PHP sunt începător... ![]() Deși sunt destul de nou în lucrul cu Eclipse (sau Aptana) am observat ca îmi place mai mult decât NetBeans (plus ca exista multe plug-in-uri). Îmi place mult și IDE-ul Dev-C++, care în plus e gratuit. Pentru începători Java recomand JCreator (tot gratuit) Julian ______
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Beat in post!
|
Bine ai venit!
Sper sa iti placa aici si sa ne ceri ajutorul atunci cand vei avea nevoie
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 06.09.2009
Bine ai venit!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 04.03.2010
Locație: Bucharest environs
Vârsta: 42
Bonjour !
Știe cineva un link către o carte în românește de HTML ? (sa descarc un pdf, cartea sa fie gratuita ...) Un prieten m-a rugat sa-i dau o carte (sau un pdf). Eu am mai multe dar toate sunt în engleza (unele chiar foarte bune pt începători). Cum nu am timp acum sa-l învăț HTML m-am gândit sa caut pe Net. Deocamdată nu am găsit (în românește) Mersi mult ! ![]() Julian _____ P.S. Deocamdată i-am dat sfatul sa facă cu Nvu (soft gratuit - FrontPage nu est free) pagini simple, iar la source sa vadă tag-urile ... Cum m-am grăbit cu căutatul am postat aici acest mesaj... |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|