![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Pe la altii Ce se mai intampla prin lume. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
128-Bit Member
|
Saddam Hussein a fost executat. Informația a fost făcută publică de televiziunea națională al-Iraqia la ora locală 6, ora 5 a României.
În urmă cu trei sferturi de oră, televiziunea irakiană a prezentat imagini de la execuția fostului dictator de la Bagdad, Saddam Hussein. Canalul american CNN le-a preluat imediat. Fostul dictator irakian a fost executat prin spânzurare astăzi, în zori, la ora 5 ora României. Mass media arabă susține că execuția s-a încheiat la ora 5 și 5 minute ora României. Martorii care au asistat la punerea în aplicare a sentinței au fost prezenți în zona verde cu cîteva ore înainte de momentul execuției. Potrivit unor martori oculari, Saddam Hussein avea și mâinile și picioarele legate și s-a deplasat cu greutate către locul execuției. Fața îi era însă descoperită. Membrii echipei de execuție aveau în schimb figurile acoperite de cagule, pentru a nu fi recunoscuți de cei tentați să-l răzbune pe fostul președinte irakian. Unul dintre cei însărcinați cu execuția i-a protejat lui Saddam gâtul cu o eșarfă neagră. Saddam Hussein a rostit o scurtă rugăciune în timp ce i se potrivea ștreangul. Consilierul pentru securitatea națională, Muaffak al Roubai, spune că fostul președinte părea un om distrus. Un alt responsabil irakian care a participat la execuție este însă de părere că Saddam părea foarte calm și nu a tremurat nici o clipă. În Irak a început chemarea pentru marea sărbătoare a sacrificiului. Saddam Hussein a fost condamnat la moarte prin spânzurare, pe 5 noiembrie, într-un proces legat de uciderea a 148 de șiiți din localitatea Dujail. Sursa: Realitatea TV |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 11.11.2006
In afara de regretul resimtit la moartea oricarei creaturi (chiar daca uneori in mod crud necesara), ma intreb si daca aceasta executie, in mileniul III, nu spune multe despre oameni ca specie evoluand de atata amar de ani... Hussein a ucis, noi (lumea "civilizata") l-am ucis. Nici o diferenta intre biblicul "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte" - cu care acei siiti (si eu daca as fi avut rude printre ei) ar fi perfect de acord. Ma rog, nu am eu caderea de a judeca. Insa nu ma pot impiedica de a face o paralela cu Ceausescu al nostru si cu executia lui sumara - oamenii astia ar fi avut, cel mai probabil, cateva "chestiuni" de zis daca ar fi ramas in viata, care, tot probabil, nu ar fi convenit multora dintre maririle lumii acesteia. Asta e lumea in care traim. Paranoia aproape ca se justifica
.In fine, Dumnezeu sa-i ierte si pe siiti pieriti, si pe nefericitul lor ucigas, si pe toti cei morti degeaba in Irak (marionetele din toate taberele), si pe cei (mai greu...) care, nestiuti, trag toate sforile in spectacolul asta grotesc, amin.
|
|
|
#3 |
|
128-Bit Member
|
eu nu-s de acord cu executia... indiferent de persoana in cauza...
Mai bine statea toata viata in puscarie... Dar probabil k "stia prea multe"... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tom Slayer
Data înregistrării: 21.09.2005
Locație: Tg-Mures
Vârsta: 22
goodluck in afterlife!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
64-Bit member
|
Parerea mea e ca au procedat corect.Din parnaie putea evada si iar cine stie ce facea.Oricum a fost parasit de sustinatorii lui,ma intreb daca a vazut cineva pe Discovery cum l-au prins:ascuns intr-un beci,doar o umbra marelui dictator.
Probabil ca scopul acestei executii a fost de a-i descuraja pe ceilalti dusmani ai Americii.E drept astfel de executii se practicau acum 1000 de ani.Daca asa vroiai sa terifieze poporul puteau sa-l ghilotineze...
When the thunder calls you,from the mountain highes,it`s time to spread your wings and fly! Programe gratuite!facute de mine personal!!!! WwW.MSoftware.Lx.Ro Distractie Garantata!!!Intrati sa va convingeti!!! Php-Fusion Romania Cea mai tare poza din lume |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 20.11.2006
Locație: oradea
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 21.03.2009
moara da-l drak......cat rau a facut asta......
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|