Rednic îl vrea pe Vranjkovici, nu și pe Pleșan
Vranjkovici, Lobonț, Mureșan, Lazlo Sepsi și mai nou Mihăiță Pleșan sunt jucătorii care au intrat în vederile conducerii lui Dinamo. Dacă pentru Vranjkovici cele două cluburi aproape s-au înțeles, Mircea Rednic neagă orice interes pentru mijlocașul lui Poli Timișoara, Mihăiță Pleșan.
Aflat în vacanță la Sinaia, Mircea Rednic ține legătura permanent cu Cristi Borcea în privința transferurilor pe care Dinamo le va face în această iarnă. O achiziție, cea a bosniacului Vranjkovici, este ca și rezolvată.
"Vranjkovici este un jucător care ne interesează, îmi place de el și mi-l doresc la Dinamo, dar asta nu înseamnă că transferul este ca și rezolvat, deși conducerea lui Dinamo a luat legătura în mai multe rânduri cu cei de la Pandurii Târgu Jiu", a spus Mircea Rednic.
Deși s-a speculat o revenire a lui Mihăiță Pleșan la Dinamo, Rednic nici nu vrea să audă de mijlocașul lui Poli Timișoara.
"Dacă s-a întâlnit cu Ioan și Victor Becali, asta nu înseamnă că Pleșan va reveni la Dinamo. A început să joace mai bine, dar asta nu înseamnă că mi-l doresc la echipă, ce pot să vă spun acum este că Pleșan nu va mai reveni la Dinamo", a mai spus Rednic.
Mureșan, Laszlo Sepsi și portarul lui Fiorentina, Bogdan Lobonț sunt alți jucători pe care acționarii din Ștefan cel Mare îi doresc la echipă.
Sursa: Realitatea.Net
|