![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Anunturi si feedback Aici se vor gasi anunturile comunitatii precum si parerile voastre pentru a imbunatati acest proiect. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 25.10.2005
Propun scoaterea limitei de 50 de post-uri inainte de a avea dreptul sa postezi link-uri. De ce? Pentru ca va duce fix la efectul invers. In loc sa fie spamat de boti forumul va fi spamat de useri ce vor face trolling numai ca sa faca 50 de posturi si sa poata pune un post cu link. Recomand inlcuirea ei cu un captcha (gen: recaptcha) care sa fie necesar daca doresti sa scri un post cu un link si ai sub 50 de post-uri.
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Inspector calitate
|
Sau macar moderatorii sa poata posta linkuri :P
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
Din punctul meu de vedere pluginul este foarte util, deci rămâne
|
|
|
|
#4 |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 06.09.2006
Locație: Omul cu napolitane
o idee ar fi sa scoateti cuvintele interzise ca merge cam aiurea .
ex: pu****tie
1. My understanding of women goes only as far as the pleasures. 2. Nature intended women to be our slaves. They are our property. --- 3. Love is an irresistible desire to be irresistibly desired. --- INSANE VANITY |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Spamofob
|
Eu sunt pentru mentinerea limitei de 50 de posturi inainte de a posta linkuri. E cea mai buna metoda pentru a prevenii spamul. Plus ca, 50 de posturi sunt usor de facut daca chiar vrei sa te integrezi in aceasta comunitate.
Limita era si cand m-am inscris eu. Nu-mi amintesc sa ma fi deranjat asa rau.
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Data înregistrării: 14.09.2006
Locație: Constanta, Romania
Vârsta: 31
Intr-adevar asa e. Pentru cei ce vor sa se integreze intr-un forum fara sa sara repede la promovare, e bine ca exista aceasta limita.
Trolling-ul va fi evitat prin stergerea posturilor de catre moderatori. 50 de posturi e cam mult totusi, asa ca am micsorat limita la 25 de posturi! Happy posting!
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|