![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Anunturi si feedback Aici se vor gasi anunturile comunitatii precum si parerile voastre pentru a imbunatati acest proiect. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
Inspector calitate
|
Daca se poate sa faca cineva un thread aici sau in alta parte cu cateva butoane si bannere cu phorum.ro.
Sa fie dimensiunile clasice de banner, de buton, ceva mai mic de pus pe blog, ceva gen avatar and so on.
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Spamofob
|
O idee foarte buna. Si eu ma gandeam sa pun un banner micut pe blog, si deja ma gandeam cu lene ca trebuie sa fac eu unul.
|
|
|
#3 | |
|
Beat in post!
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Spamofob
|
Ar fi grozav
![]() De asemenea, un favicon nu ar scrica. momentan e cel default de la vBulletin
|
|
|
#5 | |
|
Beat in post!
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tom Slayer
Data înregistrării: 21.09.2005
Locație: Tg-Mures
Vârsta: 22
o sa fac eu cateva bannere in cursul acestei saptamani(nu garantez nimic pe maine caci maine se bea pe banii mei
)ce tipuri de bannere v-ar interesa? statice sau animate? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Inspector calitate
|
Citat:
Sau ceva 45x45, nu stiu, dimensiunile standard...
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Mâine o să fac un update la vBulletin și o să fac un thread în care o să postați lucrările voastre, am început bine, toți aveți idei bune
|
|
|
|
#9 |
|
Spamofob
|
Propun următoarele dimensiuni:
1. 88 x 31 px (valid xhtml icon): 2. 350 x 19 px (userbars): 3. 120 x 60 px (button): 4. 125 x 125 (blog banner): Eventual putem face un poll, cu ce dimensiuni doreste fiecare sa vedem care sunt mai cautate. Sa nu se munceasca inutil, ci doar pentru ce doreste majoritatea. De asemenea, putem upload sursele la creatiile existente, pentru a le modifica fiecare dupa plac. PS: pozele sunt luate aleator, continutul lor nu are deloc relevanta.
|
|
|
#10 |
|
Inspector calitate
|
@Luxian
Modelele prezentate de tine sunt ok, pentru inceput. Munca prea multa nu cred ca este, dupa ce ai creat modelul, doar mai modifici putin la dimensiuni & stuff. Cat despre poll, cat ca deja ne complicam cam mult si degeaba. 2-3-4-5 bannere/butoane acolo sa fie, sa poata pune omu' pe site
|
|
|
#11 | |
|
Beat in post!
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Guest
|
Aștept bannerele voastre ca să fac un thread sticky.
|
|
|
|
#13 |
|
Inspector calitate
|
Ce se mai aude de bannere & butoane?
|
|
|
#14 |
|
Guest
|
Din câte văd nimeni nu a făcut nimic.
|
|
|
|
#15 |
|
Tom Slayer
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 06.09.2006
Locație: Omul cu napolitane
cred ca ar fi fain sa fie organizate niste concursuri , nu cu premii in bani sau ceva de genu , ci premii fictive , in diverse domenii , astfel userii isi vor putea pune mintea la contributie intrun mod constructiv
1. My understanding of women goes only as far as the pleasures. 2. Nature intended women to be our slaves. They are our property. --- 3. Love is an irresistible desire to be irresistibly desired. --- INSANE VANITY |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Tom Slayer
una bucata banner 125x125 facut in graba(doar ca sa-mi tin promisiunea)
o sa fac un set de bannere profesionale cand o s-o dau jos pe sefa hiperenervanta de pe spatele meu |
|
|
|
|
|
#18 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 14.10.2009
Vârsta: 47
Am incercat !
Last edited by computerscom; 20.10.2009 at 10:52:23. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 20.11.2006
Locație: oradea
In al doilea ai scris whit in loc de with
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 25.03.2006
Salutare. Ieri am vazut topicul si m-am gandit ca ar fi bine sa incerc si eu.
Am folosit doua culori:albastrul deschis de la casutele forumului si griul, tot de la casutele forumului. Sunt doua variante: una cu fundal alb si una cu fundal gri, iar dimensiunea este de 500x100. Vad ca nu ma lasa sa incarc pozele asa ca le-am pus la mine pe site. Banner 1 Banner 2 |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|