![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 14.06.2008
Am o mica problema .. am instalat un SMF 1.1.5 , si am vrut sa instalez pe pagina index.template.php ... sau display.template.php ... nu mai tin minte .... un contor .. insa am dat de o mica problema ...
ok , Pentru a afisa continutul html , SMF-ul foloseste sintaxa echo ' ... ', apoi, in interiorul codului html , sunt foarte multe ghilimele "" ... deci .. problema, contorul foloseste la fel , si ghilimele, si apostrof ... in momentul in care il inserez in codul html .. imi zboara pagina ... adiq browserul interpreteaza aiurea html-ul .... sigur e problema cu ghilimele ... am incercat de mai multe ori sa le grupez altfel .. sa le mai schimb intre ele ... insa nimic ... ok, sper ca ati inteles cate ceva din toata povestea asta ... astept raspuns, poate aveti voi vreo idee .. thx ant. peace all.
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Spamofob
|
Daca scriptul foloseste
Cod PHP:
Cod PHP:
O alta varianta ar fi sa pui codul intr-o variabila, si sa dai echo la variabila respectiva. (s-ar putea sa aberez cu fraza asta, nu stiu deloc cum arata scriptul si ce ai incercat deja)
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|