![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| PHP DB Discutii despre lucrul cu baze de date in PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 19.01.2006
vreau sa ridic un site in php si sa arat ce problema apare
![]() mySQL WARNING! DB Error : mySQL Error on Query : SELECT * FROM styles_set WHERE style_id='2' More Information: Mysql Error : Table 'top69_jos_ro.styles_set' doesn't exist Mysql Error no # : 1146 Date : May 31, 2006, 9:18 pm Referer: Script: / va rog sa ma ajutati !!! |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
256-Bit Member
Data înregistrării: 27.07.2005
ejti sigur ca ai tabela top69_jos_ro.styles_set in baza de date? verifica cu phpmyadmin
|
|
|
#3 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 19.01.2006
am rezolvat chestia aia da acum apare alta problema
![]() CHMOD current folder (where evoTopsites is installed) to 777 if you wish to use the Search-Engine-Safe URL feature which requires mod_rewrite (please ask your server admin if you are unsure) CHMOD "out" folder to 777 CHMOD "lang" folder to 777 CHMOD "config_site.php" file in admin folder to 777 (admin/config_site.php) CHMOD "lang_english.php" file in lang folder to 777 (lang/lang_english.php) cum le schimb daca nu am acces la mySQL ??? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 25.05.2006
Din FTP-ul cu care le-ai urcat.
|
|