![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| PHP DB Discutii despre lucrul cu baze de date in PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 27.04.2008
Vreau ca un singur utilizator sa-mi introduca prin trei formulare de upload 3 poze (iar eu le stochez in db mysql), cunosc foarte bine
metoda prin a-mi trimite doar o singura poza, nu reusesc sa pricep cum se face cu 3 poze,(am incercat fel si fel de variante) va rog foarte frumos cine ma poate ajuta cu un sfat, link, sau sa-mi explice mai detaliat ..etc..ii sunt dator pe viata. Caut de mult sa invat asa ceva, nu am gasit nici in carti (am cumparat 3 de php) si tot caut pe net, nu se pot stoca oare 2-3 poze in db in aceeasi linie? Atunci siteurile gen mica publicitate cum fac ca userul sa puna 3-4-5 poze? Se poate sa fiu eu greu de cap... Multumesc |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 05.02.2007
Din cate am inteles eu vrei sa faci un multi-upload... incearca asta poate te ajuta la ceva cu baza de date te descurci tu http://www.maaking.com/Get_File.php?...GetFile&dlid=3
________ Cheap Softair Swiss Arms Airsoft Holster Last edited by Ciolitto; 27.03.2011 at 02:13:27. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 22.10.2006
o metoda veche ar fi sa stochezi imaginea intr-un folder random, in host, salvand linkul in database. In ceea ce incerci tu, poti executa 3 qwery-uri.
|
|
|
#4 |
|
Spamofob
|
Metoda pentru a pune mai multe poze e identica cu cea pentru o singura poza (pe care zici ca o stii).
Adaugi pur si simplu mai multe field-uri browse, pe care le denumesti diferit. Apoi le prelucrezi pe rand. Poti de asemenea sa faci cu array, in loc de nume diferite la field-uri (pui nume la field-uri name="fisier_uploadat[]" ).
|
|
|
#5 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 14.06.2005
Nu este o metoda invechita retinerea pozelor in foldere, desigur, nu random. Din experienta proprie cu baza de date sql si fisiere, pana la un anumit volum, nu recomand stocarea fisierelor in baza de date. Volumul acesteia va creste nejustificat.
Nici campurile multiple pe un rand nu este o solutie ideala, contravine "regulilor" de normalizare. Trebuie purtata o discutie putin mai larga pentru a decide modul in care sunt stacate imaginile. In plus, recomand folosirea unor scripturi ca uploadify pentru upload multiplu. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Beat in post!
|
Cum s-a spus si mai sus cea mai simpla si buna varianta este aceea cu array ..
name="image[]" tot cum s-a spus si mai sus s-ar putea sa te trezesti intr-un timp ca ai probleme cu serverul sau altele si trebuie sa te muti! Atunci s-ar putea sa iti blestemi zilele ... asta daca salvezi imaginile in baza de date! |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|