![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| PHP DB Discutii despre lucrul cu baze de date in PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 02.12.2008
Salut!
Sunt destul de nou in php & mysql si vreau sa va adresez o intrebare... Lucrez acum la un site si am o rubrica numita "Noutati" care apare pe toate paginile site-ului. Intrebarea mea este: construind o baza de date in care sa imi pun "noutatile", pot sa folosesc php pentru a face sa apara informatiile in rubrica respectiva fara a face modificari in tot site-ul ci doar in baza de date? Daca se poate va rog sa imi dati un hint ca nu stiu de unde sa incep si cum... P.S.: Vreau ca informatiile sa se adapteze celulei tabelului in care sunt situate. Multumesc anticipat!!! |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Administrator
Data înregistrării: 13.06.2005
Dap, cu php & mysql se face.
Hint n-am cum sa-ti dau ca nu dai detalii cum sa arate distractia etc asa ca singurul hint putin rautacios este sa te trimit in librarie. Sunt acolo carti de php&mysql de nivel mai elementar. Intr-o saptamana de citit cartea aia iti dau in scris ca inveti nu numai cum se face chestia asta ci 1 milion de alte chestii tot la fel de simple dar utile. Si n-o sa mai stai sa cersesti bucati de cod pe forumuri. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 02.12.2008
Multumesc pentru sfat.
Sa vedem ce va iesi...
|