![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Esti nou? Hai sa ne cunoastem Esti nou pe forum? Hai sa facem cunostinta! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 01.06.2006
Sal tuturor. Unul dintre motivele pentru care forumurile se trezesc fara activitate este aparitia unor noi forme de socializare extrem de atractive si extrem edinamice gen bloguri, ninguri, facebookuri, bla,bla, bla.
Totusi, forumurile au inca o multime de secrete care pot atrage navigatorii. Sunt convins ca administratorii de pretutindeni vor invata cate ceva din noile realitati digitale. Personal, am activat in foarte multe forumuri si am muncit nu gluma sa le ajut sa supravietuiasca. Drept rasplata, am fost banat de vreo cateva ori pentru ca rigiditatea unor administratori era dusa la extrem. Administratorii de pretutindeni trebuie sa-si revizuiasca Imagea Personala despre calitatile lor de buni manageri de grupuri umane dar sa si inteleaga dinamica noilor forme de asociere virtuala. Cu prietenie tuturor, Ovidiu Bufnila PS: Uite o problema: am pus un link de pezentare dar m-am trezit ca nu pot sa-l public pentru ca aveti aici o regula fumata de multa vreme. Din astfel de pricini, pierdeti in fata noilor forme de asociere virtuala. No offense. V-o spun cu prietenie. Va tin pumnii. Bafta. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Guest
|
Bun venit Ovidiu Bufnila. In curand o sa scot limita respectiva, deocamdata lucrez la alte chestii
|
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 25.05.2006
limita respectiva este o metoda destul de buna contra spam botilor. Deci mie mi se pare utila.
|
|
|
#4 |
|
Godfather
|
Salut si bun venit.
Am dezactivat acea optiune, iar impotriva spamului exista si alte metode cum ar fi reCAPTCHA. Il folosesc de aproximativ 2 ani si nu am avut nici o problema cu botii pe forumurile administrate de mine.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|