![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Cred că știți foarte bine că DMoz.org e cam pretențios când vine vorba de siteuri, nu orice site este acceptat în acest director web. Nu o să stau să explic criteriile după care e acceptat un site, mai multe puteți găsi aici.
Acest thread este făcut special pentru webmasterii care și-au înscris siteul în dmoz.org și vor să verifice stadiul în care se află acesta sau vor să afle motivul pentru care siteul lor nu a fost acceptat în dmoz. |
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
8-Bit Member
|
Mda...intradevar sunt informatii utile pentru a reusi inscrierea in DMOZ.Spor la treaba pentru toata lumea!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 17.11.2009
...daca citeam postul mai din timp, se vede ca am facut o gresala elementara
(oare daca l-am inscris in dmoz si nu am primit raspuns inca...si a trecut vreo 4 5 zile..sa incerc sa il mai inscriu o data? se mai poate? daca il inscriu mai corect, am sanse sa il ia in considerare? sau trebuie sa astept aprobare sau respingere intai? stie careva? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Nu, sunt mii de siteuri care asteapta sa fie verificate, despre ce site e vorba ? Verific imediat
|
|
|
|
#5 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 08.09.2005
Locație: Romania, Constanta
Vârsta: 22
www.almaclima.ro . Ia de verifica.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Încă nu a apărut in baza de date a dmoz-ului, verific mâine
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
Data înregistrării: 13.09.2006
Locație: Constanta, Romania
Vârsta: 32
Cred ca cea mai buna regula de inscriere si acceptare este cea de bun simt. Nu trebuie decat sa inscrii un link normal, fara cuvinte cheie, fara exagerari, fara incercari de "pacalire" a sistemului.
Asa a ramas DMOZ un director mare (urias) si respectat. Acceptand doar linkuri de bun simt. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|