![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale In general despre Java. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 20.08.2006
Sall all
As vrea sa va intreb daca stiti scriptul acela ca atunci cand pui cursorup pe un text sa apara imaginea in popup iar cand iei cursorul de pe text sa dispara imaginea. Va multumesc anticipat. Cu respect, Savutzu :P |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
32-Bit Member
|
Uite aici un exemplu : http://lab.arc90.com/2006/07/link_th...l.php#examples
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
bilzone ii bun dar nu pt ce imi trebuie mie... nu mam exprimat eu corect. eu vreau ca atunci cand mut cursorul pe un text sa apara o imagine in popup, nu un thumb al siteului spre care e linkul.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 17.07.2006
Locație: Cluj-Napoca
Cristian Savu, de ce vrei neaparat sa apara imaginea in pop-up ? poti face ceva mai simplu
uita-te aici: HTML onmouse over
|
|
|
#5 |
|
32-Bit Member
posey mie imi trebuie pt o pagina cu jucatorii unei echipe... pe soccerinfo.info vreau sa pun toate echipele... si ar fi mult mai usor daca ar aparea o imagine cu jucatorul si sub ea data nasterii , locul nasterii si post decat sa fac pentru fiecare jucator o pagina .php separata
Un asfel de script este folosit si pe siteul prosport, doar ca are alta intrebuintare. Daca stiti careva o metoda mai buna si mai placuta pentru vizitatori, va rog sa mio aduceti la cunostinta. ms anticipat. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 17.07.2006
Locație: Cluj-Napoca
Cristian Savu, se pare eu tot n-am inteles ce doresti. Poti sa-mi explici mai detaliat?
Probabil ca What you see is what you get. PS: i se zice FOOTBALL, nu soccer. © The Football Factory movie
|
|
|
#7 |
|
32-Bit Member
posesy ... soccer este de fapt fotbal pentru ca football ii de fapt fotbal american, iar un al doilea motiv pentru care am ales soccerinfo ii pentru ca nu mai era cu football
... Din pacate nu m-a ajutat prea mult wikipedia pentru ca nu avea nici un cod... erau doar niste explicatii. ms oricum pentru ca teai straduit sa imi raspunzi |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 31.01.2008
Citat:
Succes! |
|