![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 | ||
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 16.07.2008
Salut! Am facut un script care imi afiseaza toate stirile scurte din baza de date sub forma de link-uri. Vreau ca atunci cand dau click pe vreuna sa ma duca la o pagina cu stirea completa. Problema este ca atunci cand dau click pe ele, ma duce la o pagina goala fara nici o stire si nu stiu cum sa corectez asta.. Scriptul de afisare al unei stiri scurte link este: Cod:
".$show['stire_mica'].""; echo""; echo" Cod:
"; echo " |
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
LAMPist
Data înregistrării: 15.01.2009
Locație: Cluj
Vârsta: 28
Daca iti apare o pagina alba, probabil e o problema de sintaxa. Adauga in fisierul .htaccess din directorul cu scriptul urmatoarele doua linii:
Cod:
php_flag display_errors On php_value error_reporting 30719 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
16-Bit Member
Am scriptul pe server...nu gasesc nici un fisier in care sa pun setarile..
Sau nu stiu unde sa caut? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
LAMPist
Creaza tu fisierul .htaccess si pune acolo cele doua linii.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
16-Bit Member
Am facut fisierul...l-am uploadat pe server si imi zice:
Notice: Use of undefined constant localhost - assumed 'localhost' in /home/xxxxxx/public_html/stiri.php on line 8. Pe linia 8 este: Cod:
mysql_connect(localhost,$username,$password); Nu inteleg care este problema.. P.S.: Acum mi-au aparut 2 notice-uri si la scriptul de afisarea stirilor scurte sub forma de link: Notice: Use of undefined constant localhost - assumed 'localhost' in /home/xxxxxxxx/public_html/afisare.php on line 7 si Notice: Undefined index: id in /home/xxxxxxxx/public_html/afisare.php on line 12. Linia 7 este: mysql_connect(localhost,$username,$password); Linia 12 este: $id=$_POST['id']; Last edited by marianchucky; 29.09.2009 at 20:11:02. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
LAMPist
Trebuia sa pui 'localhost' nu localhost (lipseau ghilimelele).
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
16-Bit Member
Tot am o problema cu linia 12.
...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
LAMPist
Daca e cu "NOTICE" o poti ignora, ca nu te afecteaza
![]() Daca totusi vrei sa scapi de ea fa asa: Cod:
if( isset($_POST['id']) ){
$id = $_POST['id'];
}
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Sci-Fi Freak
Data înregistrării: 25.04.2006
Locație: Dej, Cluj, Romania
Vârsta: 25
Salut,
Codul " $id = $_POST['id']; " este utilizat la stocarea valorii id din form-ul trimis spre pagina in care te aflii. Deci daca in pagina anterioara ai un input type="text" sau type="hidden" intr-un form atunci valoarea acelui input va fi salvata in variabila $id. In cazul in care defapt vrei sa setezi in $id o valoare din link atunci trebuie sa folosesti $_GET. ex: test.com/view.php?id=50 $id = $_GET['id']; Daca nu ti-am raspuns la intrebare incearca totusi sa pui codul sursa pe un website "pastebin" ex: pastebin.ca / pastebin.com. si pune link-ul aici. Micky
|
|
|
#10 | ||
|
Spamofob
|
1. Primul notice:
Citat:
Obs: scriptul o sa-ti mearga si fara sa corectezi aceasta eroare, deoarece PHP va transforma automat localhost in string din moment ce nu gaseste constanta cu numele acesta 2. Al doilea notice Citat:
Daca nu esti sigur care din metode le folosesti, GET sau POST, poti sa folosesti $_REQUEST['id'].
|
|
|
|
#11 | |
|
16-Bit Member
Citat:
Am pus si scriptul pt afisarea stirilor scurte si cel pt afisarea stirilor intregi. Mentionez, daca nu am spus, ca eu am in tabelul pt stiri o rubrica in care scriu pe scurt o stire..si alta in care scriu stirea intreaga. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Spamofob
|
Am postat o variantă care ar trebui să meargă aici: http://pastebin.com/f57d26173.
www.luxian.ro | "Prieten e cel care te învață să pescuiești, nu cel care îți dă pește!" Oo==oO | w210 owner Last edited by Luxian; 14.10.2009 at 18:48:01. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
16-Bit Member
Functioneaza...
Merci mult! |
|