![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale In general despre Java. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 17.08.2006
is cam nou la JavaScript si am si eu o intrebare, cum sa fac in Java script sa pot sa folosesc variabile externe adica variabile care nu is in script, de ex variabile din php sau altceva ce mi-ar mai prinde bine ii daca as putea sa citesc un fisier txt sa il deschid si sa citesc din el, sau daca se poate sa ma conectez la o baza de date MySQL sa citesc din baza de date ca defapt mie asta imi trebuie. Va multumesc mult daca ma puteti ajuta, dau un suc daca sunteti din Oradea
.Pentru ce imi trebuie mie asta ii ca vreau sa fac un fel de calndar in java si adik sa am lunile anului si sa pot sa le schimb iar la fiecare luna sa imi apara anumite chestii din baza de date.
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
32-Bit Member
|
pai poti trimite PHP-ului variabile din JavaScript numai cu AJAX!
ui aici un tutorial (nu stiu cat ii de bun... o fost primu rezultat pe google). daca nu reusesti o sa iti dau eu un calendar facut de mine... dar nu mai stiu pe unde am scriptu
|
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
cred ca m-ai inteles gresit ce vreau, nu imi trebe sa-mi afiseze zilele luni etc, ca aia stiu si eu sa fac in php, ca am vazut ca acolo e si mult cod php, ce imi trebe mie ii un fel de calendar, adica sa pot sa schimb lunile dar in loc de zilele luni cum ii in tutorialu ala sa-mi apara ceva poze de ex din baza de date si sub fiecare poza un titlu care ii tot in baza de date.....acuma sper ca m-am facut inteles......stiu ca se poate cu AJAX dar eu la ajax pot sa zic ca is paralel, si cum JavaScript stiu putin de ceva timp am zis sa incerc, intradevar poate merge mai bine cu AJAX......am preferat AJAX sau JAVA in locu lui php findca nu trebuie sa dau refresh la toata pagina.
sper sa ma puteti ajuta
|
|
|
#4 |
|
32-Bit Member
|
AJAX este javascript combinat cu php ... ca sa nu dai refresh trebuie neaparat ajax pentru simplul fapt ca javascript nu se conecteaza la db si nici nu citeste din fisiere...
mie inca nu imi este foarte clar ce vrei sa faci de fapt... da mai multe detalii si o sa te ajut si cu bucati de cod (java sau php... ce preferi)
Last edited by gemacht; 26.07.2007 at 13:02:23. |
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 30.03.2006
Locație: 127.0.0.1
Vârsta: 21
Citat:
Citat:
AJAX e foarte simplu: citeste
|
|
|
|
#6 |
|
32-Bit Member
|
stiu ce este ajax! dar la ce ii trebuie lui ii javascript si php... nu? n-are rost sa intram in detalii tehnice!
|
|
|
|
#7 |
|
32-Bit Member
nah ms oricum foarte mult dar am incercat azi mult cu flash si am reusit ceva mai bine decat inainte si acuma am invatat sa combin variabilele din flash cu php si imi place cum merge, asa ca s-ar putea sa folosesc flashu, desi v-as ruga frumos sa imi lasati un cod cum pot sa incarc cu AJAX un fisier txt, sau sa incarc variabile din php, daca se poate tot codu AJAX ca am zis ca is noob la Java AJAX
|
|
|
#8 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 31.12.2007
lasati discutile si hai toti astia buni la cs pe cszone.macosoft.ro go go go :eek2:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
32-Bit Member
|
E slaba Java
|
|
|
#11 | |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 02.09.2006
Locație: greed
Vârsta: 21
Citat:
glumesti nu?
Who flies is worthy, who is worthy flies, Who ain't flying isn't worthy. "Slackware" == "flying" Why Slackware? Flying is hard to learn. Then You still need power to fly at all. Flying isn't supposed to be easy, yet still it's a wonderful feeling doing it. So I fly! |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 04.12.2008
sal
as vrea sa te ajut da' mi se pare ca sunt cam multe confuziuni Java nu e JavaScript, AJAX nu e PHP :-) AJAX e o tehnologie care iti permite din JavaScript (care este tehnologie client side - adica ruleaza pe calcu clientului in browser) sa incarce intr-un obiect raspunsul de la un server (PHP e scripting server side si - adica pe server - si poti avea si aplicatii J2EE in Java - adica tot pe server) am un site cu tutoriale gratuite si pt JavaScript si pt Java incearca freeitsolutions.com/javascript sau pt tutoriale cu AJAX freeitsolutions.com/javascript/?category=AJAX sau freeitsolutions.com/javascript/?search=AJAX sau pt tutoriale data/timp freeitsolutions.com/javascript/?category=Date%20and%20Time poti sa mai dai cautari p-acolo in functie de ce te intereseaza sper sa te ajute tutorialele |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|