![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 19.01.2007
Cum trebuie sa instalez modul? ca am tot incercat degeaba.
Am copiat pur si simplu, iar apoi am dat install, dar din pacate nimik. Trebuie facut altfel? Si imi puteti spune cum se numeste modul acela care creeaza subforumuri? Last edited by acvariul; 07.03.2007 at 11:42:52. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |
|
Spamofob
|
Citat:
Daca nu te descurci mai posteaza aici si o sa-ncercam sa te ajutam sau incearca sa gasesti phpBB cu acel mod gata instalat.
|
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 19.01.2007
Tot nu am reusit
are cineva cu totul??...ar fi bine daca ar ar mai avea si modul pentru subforum si acela pentru inetrefata complexa. multumesc...
Last edited by acvariul; 22.03.2007 at 11:22:05. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 19.03.2007
Orice hack de pe phpBB vine cu un readme serios. Citeste si fa exact ce zice acolo. Copiezi fisierele UNDE trebuie, modifici in baza de date (daca nu ma insel attachment mod are modificari in sql), modifici fisierele (cod changes. Salvezi fisierele, sa le ai backed up ca nu se stie, modifici si upload). TREBUIE sa mearga. La fel si celelalte hacks.
Sau poti plati pe cineva sa iti faca modificari de genul asta
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|