![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| HTML & CSS Discutii despre tehnici de web-design, incompatibilitati browsere, in general despre web design. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 27.08.2006
Salutare. Am si eu o problema cu un website.
Incerc sa ii schimb culoarea la background dintr-un frame si nu reusesc. E ceva mai dificil ca e un template luat de pe net. Am incercat cu o gramada de programe si singura chestie care am reusit sa schimb e poza de pe background. . E vorba de spatiul "white", nu de poza. Ma poate ajuta cineva?mersi! ![]()
Last edited by Ovidutus; 15.07.2010 at 21:57:54. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Spamofob
|
Nu ne putem da seama din poze. Postează codul, sau și mai bine, dă-ne un link unde putem vedea pagina.
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 27.08.2006
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 01.03.2009
Salut.
Pai tu nu ai niciun frame in site-ul asta. Daca vrei sa schimbi culoare de background pentru div-ul in care ai poza, atunci trebuie sa ii adaugi un background div-ului numit : "art-content". Sper sa-ti fie de folos. Prin background se inteleg si background-color. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Moderator
Data înregistrării: 14.09.2006
Locație: Constanta, Romania
Vârsta: 31
M-am uitat si eu acum si, intr-adevar, nu am vazut nici un (i)frame. Daca inca mai ai problema asta, anunta-ma.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|