![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 12.10.2007
Vreau sa realizez o bucatica de script in php ca sa-mi afiseze pe site data luna anul shi ora ..... odata ce userul are dezactivata javascript cu php e mai sigur .... Am auzit ca aceasta functie date() imi va da rezultat timpul serverului .... adik daca site-ul e pe un server de la noi shi cineva va intra pe site spre exemplu din germania .... i se va arata ora care e la noi? .....
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Spamofob
|
Functia php date() iti va afisa ora serverului, indiferent de unde e vizitatorul.
Daca vrei sa afisezi ora vizitatorului trebuie javascript sau sa folosesti autentificare (login) si la fiecare user ii dai posibilitatea sa isi seteze fusul orar (diferenta in ore fata de GMT) si tu apoi ii calculezi ora in functie de acea diferenta...
|
|
|
#3 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 12.10.2007
am rezolvat in flash cu
seconds_mc.rotation = seconds*6+(milliseconds/(1000/6)); minutes_mc.rotation = minutes*6 +(seconds/10); hours_mc.rotation = hours*30 +(minutes/2); sigur cunoshti secventa.... dar flash-u imi ingreuneaza pagina (cu opera shi mozila nu sint probleme dar in internet explorer pare a fi cutremur)...... pina la autentificare cu a da posibilitatea user-ului sa-si seteze ora inca is departe.... am ramas la index.php shi nu pot merge mai departe .... cred ca voi renunta la ideea cu ora pe site .... totushi pe altele arata destul de frumos .... (cit e de greu in lumea web-designului ....)
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|