![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| PHP DB Discutii despre lucrul cu baze de date in PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 05.02.2007
Am si eu o intrebare! Am facut un formular de inregistrare dar ma intereseaza cum fac sa verific daca utilizatorul introdus mai exista in baza de date?
________ Hawaii medical marijuana dispensary Last edited by Ciolitto; 27.03.2011 at 01:11:21. |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 10.05.2006
Nu cu asta incepi. Incepi cu baza (nu de date). Invata ce-i ala algoritm, ciclu (celalalt, nu la care te gandesti), conditie, pseudocod, bla bla bla. Dupa ce stii ce-s astea si cum sa le folosesti, iti garantez ca un formular de inregistrare nu-ti va da batai de cap
.La inceput diagramele te ajuta mult: http://en.wikipedia.org/wiki/Flowchart |
|
|
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 05.02.2007
Am reusit ms fain oricum! As avea nevoie daca ma poate ajuta cine de un upload file care sa redenumeasca numele fisierelor! deci a pozelor!
________ Blowjob threesome Last edited by Ciolitto; 27.03.2011 at 01:11:37. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
32-Bit Member
|
Are dreptate Zeon. daca ai avea putin interes sa citesti cate ceva despre programare ai realiza k poti intra pe google si orice file upload script iti iei il poti modifica sa faca ce vrei tu!
cauta pe google ca is o gramada!!!!
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|