![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| CMS Informatii si tutoriale legate de CMS-uri |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
|
Găsesc pe aici ceva lume interesată de Drupal?
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Spamofob
|
Da, eu. Urmează să încep să lucrez în Drupal cât de curând...
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
|
Mă gândeam să scriu câteva rânduri despre Drupal.
Mulți aseamănă Drupal cu alte aplicații web precum Joomla sau Wordpress, dar nu e așa. Acelea sunt CMS-uri curate. Drupal e un CMF ~ Content Management Framework. Care e diferența? CMS-ul e gândit ca un sistem specializat să facă ceva cu o flexibilitate foarte scăzută. CMF-ul e baza de la care putem construi CMS-uri flexibile cu un scop anume. Drupal îți permite cu ajutorul celor mai po****re module să construiești ceea ce dorești așa cum plănuiești și nu să fii mulțumit cu ceea ce oferă sistemul sau să fii nevoit să scrii un modul de la zero. Pentru cei ce vor să înceapă să învețe despre Drupal le recomand să înceapă cu CCK și VIEWS și abia după ce le stăpânesc la sânge să se uite la altceva. Cu aceste 2 module pot practic să facă orice fără a mai apela la module specializate, construind cu ele și ulterior având posibilitatea de a modifica după bunul plac. PS: iar am dat de po****re ~= popu*lare Last edited by mig10k; 16.05.2010 at 19:44:53. Motiv: po****re |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| cmf, drupal |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|