![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Loc de dat cu capul Loc de dat cu capul in care se poate discuta orice in limita bunului simt :) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
|
Stiu ca dimensiunile de la bannere nu si le face fiecare dupa cum ii incap imaginile ( :asshole: ), ci exista niste dimensiuni stas.
Cunoaste cineva aceste dimensiuni, are o lista cu asa ceva? As dori toate marimile si verticale si orizontale si de toate daca stie cineva
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 | |
|
Inspector calitate
|
Am dat si eu ca tot omu un search pe nenea Google, si am gasit o lista destul de bogata..
Citat:
|
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
|
merci, am cautat si eu "banner dimension" si nu am gasit decat la din astia care vor sa le pun banneru pe situl meu dar nu o lista intreaga....
Thanks
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Inspector calitate
|
Pentru nimic
|
|
|
#5 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 05.07.2005
mai este o dimensiune
600X400 -> banner intermediar care in Romania se pare ca va lua amploare [personal ma enerveaza] In ce consta? Dau click pe un link si in loc sa ma duyca pe pagina ma trimite la un intermediara unde este un banner publicitar; in josul paginii acelui banner -> click sa ajungi acolo unde voiai. Se pare ca advertiserii din Romania au probleme ptr ca altfel nu imi explic; poate le lipseste imaginatia unui banner atractiv si singura solutie ca sa ma faca pe mine sa-l observ este sa ma trimita pe pagina intermediara. In fine... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 06.07.2010
Locație: Timisoara
Citat:
Last edited by infopagina; 06.07.2010 at 14:34:22. Motiv: Update |