![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
32-Bit Member
|
spunetimi va rog, vi se pare primitiv sau chiar nu exista vreo modalitate de afisare in limba romana?
Cod:
$luna = date(F); if ($luna == 'January') $luna = 'Ianuarie'; if ($luna == 'February') $luna = 'Februarie'; if ($luna == 'March') $luna = 'Martie'; if ($luna == 'April') $luna = 'Aprilie'; if ($luna == 'May') $luna = 'Mai'; if ($luna == 'June') $luna = 'Iunie'; if ($luna == 'July') $luna = 'Iulie'; if ($luna == 'August') $luna = 'August'; if ($luna == 'September') $luna = 'Septembrie'; if ($luna == 'October') $luna = 'Octombrie'; if ($luna == 'November') $luna = 'Noiembrie'; if ($luna == 'December') $luna = 'Decembrie'; $ziua_litere = date(l); if ($ziua_litere == 'Monday') $ziua_litere = 'Luni'; if ($ziua_litere == 'Tuesday') $ziua_litere = 'Marti'; if ($ziua_litere == 'Wednesday') $ziua_litere = 'Miercuri'; if ($ziua_litere == 'Thursday') $ziua_litere = 'Joi'; if ($ziua_litere == 'Friday') $ziua_litere = 'Vineri'; if ($ziua_litere == 'Saturday') $ziua_litere = 'Sambata'; if ($ziua_litere == 'Sunday') $ziua_litere = 'Duminica'; $ziua_cifre = date(d); $an = date(Y); $ora = date(H); $minut = date(i); print "$ziua_litere, $ziua_cifre $luna $an, ora $ora:$minut"; |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Guest
|
Nu exista.
|
|
|
|
#3 |
|
128-Bit Member
|
Ba exista.
Am scris aici repede nu l-am testat , dar ar trebui sa mearga. Sa-mi zici daca e ceva in neregula. Cod PHP:
|
|
|
#4 |
|
32-Bit Member
|
Cosminx asta facusem si eu cu "if"-uri. si merge perfect. numai ca eu credeam ca exista direct in limba romana. cred ca merge si codul tau, la prima vedere e corect. ms oricum
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
128-Bit Member
|
Citat:
, nu exista direct , doar sa faci tu o functie , dar ar fi cam tot aia .
|
|
|
|
#6 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 26.01.2007
Locație: Galati
exista si alta varianta fara if-uri trebuie sa cauti iso pt romania ...
|
|
|
#7 |
|
LAMPist
Data înregistrării: 15.01.2009
Locație: Cluj
Vârsta: 28
Se poate folosind setlocale(). Problema e ca numele fisierului care contine traducerea difera de la un sistem de operare la altul si chiar de la o distributie la alta. Incearca asa:
Cod:
setlocale(LC_TIME, array('ro.utf-8', 'ro_RO.UTF-8', 'ro_RO.utf-8', 'ro', 'ro_RO'));
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|