![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 09.12.2007
Salut
Am un sit si vreau sa pun un formular in care lumea sa trimita niste poze ,,,si dupa aceaa sa ajunga la mine prin email(php).Ma tot chinui dar nu reusesc date le sunt trimise dar pozele nu pot Nu am baza de date va Multumesc :eek2:
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Spamofob
|
Cred ca ar fi mai usor ca formularul acela sa-ti uploadeze pozele la tine pe server si sa le tina stocate acolo.
Cum se uploadeaza pozele folosind php poti sa citesti aici. Poti vedea pozele uploadate in mail direct de pe site, de unde au fost uploadate, numai ca trebuie sa folosesti headere pentru HTML la email si sa compui emailul folosind taguri de html (sper sa nu te bagat in ceata cu fraza asta).Daca ai nevoie de informatii sau ai neclaritati poti sa ma intrebi. PS: valideaza pozele inainte de a le pune pe site!
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|