![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| General Discutii generale care nu se incadreaza in subiectele de mai sus! |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
|
Daca sunteti amabili sa ma ajutati, as vrea sa stiu cu ce pot face un site pentru o agentie imobiliara, ceva asamanator cu http://www.imobilklass.imobiliare.ro/ Astept ajutorul vostru.
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Tom Slayer
Data înregistrării: 21.09.2005
Locație: Tg-Mures
Vârsta: 22
o varianta ar fi sa incepi de la zero
alta:sa iei un script de director si sal modifici |
|
|
|
|
|
#3 |
|
8-Bit Member
|
un director zici dar ce director...ca asta caut....
Last edited by haus.lx.ro; 21.08.2006 at 15:46:53. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 27.08.2006
hmmm ... interesant situ ala cu imobiliare ... si e destul de simplu .
... fara parti de login sau alte chestii ... mda... asta cred ca e facut numai in html, ceea ce e destul de simplu fara multa bataie de cap .. Te pot sfatui, sa iti copiezi un site in intregime si sa il modifici (inclusiv culorile, fontul, etc), in asa fel incat sa nu mai semene cu originalul (sa nu iti poti da seama ca a fost modificat ..), insa coloanele pot ramane si navbarurile ... ![]()
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Daca nu ma insel siteul imobiliare.ro ofera gazduire gratuita + subdomeniu pentru firmele de imobiliare. Ei iti trimit prin email un site unde poti sa te loghezi si sa-ti administrezi siteul firmei de imobiliare. Acolo ai un script php de unde poti sa adaugi anunturi etc.
Ovidutus haha hai ca esti tare. Tu asa faci copiezi un site, il modifici si la sfarsit zici ca tu l-ai facut. n00b! |
|
|
|
#6 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 27.08.2006
nu mai .. eu nu fac asa .. dar era o varianta (pt incepatori) .. Daca imobiliare.ro ofera asa ceva, e ok, inseamna ca situl e ca si facut
![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Ovidutus tu nu esti ma incepator ? Am uitat tu esti n00b.
|
|
|
|
#8 | |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 02.08.2006
Citat:
|
|
|
|
#9 |
|
128-Bit Member
|
e107, php-fusion... daca vrei cms, daca vrei sa fie de la zero facut de tine invata html, sau daca nu te pricepi la design ia un template iar la urma urmei poti sa platesti daca ai agentie imobiliara, nu?
|
|
|
#10 |
|
8-Bit Member
|
S-a rezolvat baietii...am terminat site`ul...doar o parte trebuie sa vina anunturile.... incercati haus.lx.ro sau rappers.cc/haus si vedeti...e bine...multumesc...pentru sfaturi....
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Banned
|
Citat:
Mi-am dat seama ca ceva nu e OK... Si am reactionat repede
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 02.04.2010
Iti recomad ca si Imobiliare Bucuresti si atunci iti trebuie joomla real estate ultimul modul.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 06.09.2006
Locație: Omul cu napolitane
Citat:
![]() haideti sa nu mai dezgropam mortii
1. My understanding of women goes only as far as the pleasures. 2. Nature intended women to be our slaves. They are our property. --- 3. Love is an irresistible desire to be irresistibly desired. --- INSANE VANITY |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
32-Bit Member
|
Un director specializat de anunțuri se poate construi cu Drupal (cu CCK, Views). E cea mai bună soluție pentru că ai cea mai mare flexibilitate (apropiată de programarea de la zero) de adăugare de noi facilități.
mi-am luat și eu clapă cu data )
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
8-Bit Member
|
Incearca cu DreamWeaver
|
|
|
#16 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 11.03.2011
Drupal si WP nu sint bune? Stiu ca au teme destul de faine..
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|