![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Loc de dat cu capul Loc de dat cu capul in care se poate discuta orice in limita bunului simt :) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#141 | |
|
256-Bit Member
Data înregistrării: 03.07.2005
Locație: Timisoara
Citat:
Vezi aici ce este: http://www.google.com/search?q=chml+...&sa=N&filter=0 I-am facut upload tocmai cand Google imi indexa situl . Am timp sa ma decid cu ce pagina particip.Mai trebuie sa intre vre-o 200.
|
| Sponsored Links |
|
|
#142 |
|
128-Bit Member
|
nu intrebam urmatorul lucru ... sub mine era siteul tau toplist.lx.ro/index.php/search.?query=apartamente+de+vanzare acum nu mai este nush de ce si dupa cum am vazut siteul inscris este toplist.lx.ro si eu intrebam daca siteul asta toplist.lx.ro/index.php/search.?query=apartamente+de+vanzare iasa primul atunci tot tu castigi ? sau trebuie sa apara toplist.lx.ro intelegi ?
|
|
|
|
|
#143 |
|
32-Bit Member
|
atata vreme cat inscrierile se pot face pana in ultima zi si oricine poate inscrie oricate pagini... e irelevanta intrebarea ta... poate inscrie pagina aia daca ea e pe primul loc in 20 dec la 13:50 (de exemplu)
|
|
#144 |
|
256-Bit Member
S-a spus clar ca trebuie inscrisa pagina care participa (adresa aia lunga) .
Daca participa indexul sitului atunci inscrii adresa sub forma www.exemplu.com care e valabil doar pentru pagina index Si unde ai vazut tu lista cu siturile inscrise?
|
|
#145 |
|
128-Bit Member
|
dar nu am vazut
... am intrat pe toplist.lx.ro si am vazut scris mare ceva cu acest site participa bla bla.
|
|
|
|
|
#146 | |
|
128-Bit Member
|
Citat:
Last edited by Elmo; 22.08.2006 at 21:14:41. |
|
|
|
|
|
#147 | ||
|
Tom Slayer
Data înregistrării: 21.09.2005
Locație: Tg-Mures
Vârsta: 22
Citat:
Citat:
|
||
|
|
|
|
#148 | |
|
128-Bit Member
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
#149 |
|
128-Bit Member
|
Pff, ce-ai facut acolo shogun ?
|
|
#150 | |
|
256-Bit Member
Citat:
Si uite ce-a facut Google nu eu. Vezi cacheurile paginilor.Si banerul lx a contribuit din plin.
|
|
|
#151 |
|
128-Bit Member
|
Mai eu nu inteleg ceva
... trebuie neaparat sa iti faci o pagina noua pentru a te inscrie ?
|
|
|
|
|
#153 |
|
128-Bit Member
|
pai da si nu ca am ceva personal cu shogun dar el foloseste deja o pagina construita de mult nu a facut o pagina noua
|
|
|
|
|
#154 | |
|
Administrator
Data înregistrării: 13.06.2005
Citat:
Zau nu stiu de ce nu citesti niste reguli inainte sa intrebi daca se face aia sau ailalta. Esti din cei care nu citesc manualul televizorului ci il butoneaza pana se prind pe ghicite cum merge ?
|
|
|
|
|
|
#155 | |
|
Inspector calitate
|
Citat:
|
|
|
#156 | |
|
128-Bit Member
|
Citat:
ori e adevarat ce am zis ?
|
|
|
|
|
|
#157 | |
|
256-Bit Member
Citat:
Puteti alege oricare dintre metodele de mai jos : - cumparati un domeniu nou strict pentru a-l folosi pentru concurs; - puneti fraza "chml srucnoc" in pagina site-ului vostru principal impreuna cu codul HTML obligatoriu; - deschideti un blog nou pe care il optimizati pentru fraza "chml srucnoc" si ii adaugati codul HTML obligatoriu; - deschideti un subdomeniu nou pe un free-host pe care il optimizati pentru fraza "chml srucnoc" si ii adaugati codul HTML obligatoriu; - pe unul din domeniile voastre existente faceti o pagina noua pe care o optimizati pentru fraza "chml srucnoc" si evident ii adaugati codul HTML obligatoriu. Astea sunt niste variante la alegere nu sunt pasi de urmat. Daca continui asa inca 4 luni unde ajungem cu topicul asta?
|
|
|
#158 |
|
128-Bit Member
|
aia nu venea in continuarea primei ? ... mrr sooryy ma duc sa ma culc ca ma doare capul rau ...
|
|
|
|
|
#159 | |
|
32-Bit Member
|
Citat:
am mai scris intr-un post mai sus ca e recomandat sa se faca print screen la inscriere pentru a nu se copia integral cate o pagina, sa fie o evidenta oficiala (publica sau nu)
|
|
|
#160 | |
|
256-Bit Member
Citat:
1.o pozitie in primele 10 rezultate pe google 2.existenta codului obligatoriu in pagina. Google va decide daca a fost sau nu copiat un continut. Nu conteaza aspectul paginii ,tehnica folosita,culori,stelute,floricele si altele. Poate fi o pagina alba cu text pe 3 randuri scrise de la dreapta la stanga sau in chineza. La sfarsit se face un print screen ca sa avem la ce sa ne uitam de carciun.
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|