![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Loc de dat cu capul Loc de dat cu capul in care se poate discuta orice in limita bunului simt :) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#82 |
|
256-Bit Member
Data înregistrării: 03.07.2005
Locație: Timisoara
E clar:
- puneti fraza "chml srucnoc" in pagina site-ului vostru principal impreuna cu codul HTML obligatoriu; - pe unul din domeniile voastre existente faceti o pagina noua pe care o optimizati pentru fraza "chml srucnoc" si evident ii adaugati codul HTML obligatoriu. Ibis da-i drumul la optimizat.Lasa vrajeala.
|
|
#83 | |||
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 19.08.2006
Citat:
Publicitatea obtinuta in acest fel a fost relevanta exclusiv pentru oameni, e un fel de CAPTCHA care nu are sens altfel. Daca puneati ca fraza chmlro sau chmlpunctro sau alta variatie pe aceeasi tema, aveai perfecta dreptate. Dar ati ales chml singur, care deja este un keyword puternic asociat cu situl CHML si siturile realizate de CHML. Ce se va intimpla cind concursul va avansa? Un keyword abstract dpdv al semnificatiei, ca de ex. chmlro nu ar fi fost asociat decit cu concursul in sine de catre index. In schimb combinatia cu chml simplu va fi asociata cu CHML si siturile lor. Ce zici, exista o diferenta? Citat:
Citat:
Pe de alta parte, eu mi-am argumentat foarte amanuntit fiecare mesaj pina acum si o voi face in continuare. Nu obisnuiesc sa vorbesc fara sa stiu despre ce. Daca-mi permiti, iti atrag atentia ca a-mi inchide gura cu forta ar reprezenta un mesaj in sine catre participanti, in acelasi ton cu regulile concursului. Ar fi un mesaj grosolan, care spune ca preferati sa va impuneti punctul de vedere cu bita, nu prin dialog. Personal as prefera sa continuam un dialog civilizat.
|
|
|
#84 |
|
Administrator
Data înregistrării: 13.06.2005
ok,ok, ti-am inteles nemultumirile cu privire la regulile noastre. Imi pare rau ca nu putem face niste reguli care sa multumeasca pe toata lumea.
Esti liber sa nu participi daca consideri innaceptabile conditiile noastre. Acestea fiind spuse am incheiat subiectul. Last edited by Absolutul; 20.08.2006 at 20:14:04. |
|
|
|
|
#85 |
|
64-Bit member
|
Eu ma inscriu,dar stiu din start ca nu am sanse,decat daca o ia razna google,ceea ce este putin probabil.
When the thunder calls you,from the mountain highes,it`s time to spread your wings and fly! Programe gratuite!facute de mine personal!!!! WwW.MSoftware.Lx.Ro Distractie Garantata!!!Intrati sa va convingeti!!! Php-Fusion Romania Cea mai tare poza din lume Last edited by Admin; 20.08.2006 at 21:11:21. |
|
|
|
|
#86 | |
|
Tom Slayer
Data înregistrării: 21.09.2005
Locație: Tg-Mures
Vârsta: 22
Citat:
@admin ce a scris matrix de i-ai editat postul? hmmm... |
|
|
|
|
|
#87 |
|
256-Bit Member
Data înregistrării: 27.07.2005
cam trista chestia
se vede ca omu intelege doarv ce vrea el oricum, nu va mai stresati atat de PR'ul annumitor pagini, nu valoreaza aja de mult (IBL'urile nu contin ancora frazei date)
|
|
#88 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 15.06.2005
Vârsta: 21
E vre-o problema daca eu fac pagina, o optimizez, si in concurs ma inscriu mai tarziu ?
|
|
|
|
|
#89 |
|
256-Bit Member
Data înregistrării: 27.07.2005
dupa regulamentul actual nu
si eu voi face la fel
|
|
#90 |
|
64-Bit member
|
Poti sa te inscrii pana in decembrie.Nu cred ca se supara cineva daca faci pagina acum.
When the thunder calls you,from the mountain highes,it`s time to spread your wings and fly! Programe gratuite!facute de mine personal!!!! WwW.MSoftware.Lx.Ro Distractie Garantata!!!Intrati sa va convingeti!!! Php-Fusion Romania Cea mai tare poza din lume |
|
|
|
|
#91 | ||
|
Tom Slayer
Data înregistrării: 21.09.2005
Locație: Tg-Mures
Citat:
![]() Citat:
abtinetiva de comentarii de genul asta, nimeni nu va obliga sa va inscrieti Last edited by slayer; 20.08.2006 at 22:59:25. |
||
|
|
|
|
#92 |
|
32-Bit Member
|
m-ai inteles gresit, nu-i nimc, nu sunt suparacios...
am zis ca e lame cel care a postat mesajul ala... nu concursul.. daca eu consideram ca e lame concursul nu ma inscriam.. si am facut-o deja deci...
|
|
#93 |
|
32-Bit Member
|
Se vede clar ca printre voi nu se afla un profesionist in ale SEO . Poate unul , doi si cred ca aceia se abtin de la comentarii .
Cine a citit si a inteles ceva despre SEO intelege clar ca CHML va avea un avantaj enorm in mometul update-ului google . Ma intreb daca nu se puneau premii ati mai fi participat la acest concurs ? Ati fi participat doar asa ca sa vedeti cine este cel mai bun ? Am inteles sa punem in total 4 linkuri catre siturile CHML dar si keywordul sa fie Chml este cam mult . Eu particip deoarece vreau sa fie doar eu in primele 10 pozitii .Glumeam, dar cine stie !? Ar fi culmea sa fie penalizati de catre google .
<a href="http://mycaramplifiers.com">Car amplifiers</a> - <a href="http://electroschematics.com">Electronic circuits</a> Last edited by Radio Fanatic; 21.08.2006 at 00:10:13. |
|
|
|
|
#94 |
|
128-Bit Member
|
trebuie sa introducem un singur link catre iei nu 4 :-| .. app nu lea am cu seo cand se vor vedea primele rezultate ?
|
|
|
|
|
#95 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 13.05.2006
am urmarit si eu discutia despre concurs si ma voi inscrie in concurs sa vad care sunt puterile mele in materie de SEO
|
|
|
|
|
#96 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 18.07.2006
Citat:
"Totalul premiilor este generos pentru un astfel de concurs dar nu suntem societate de binefacere. Toate paginile care participa in concurs trebuie sa contina unul din codurile HTML de mai jos in totalitate si pe toata perioada de desfasurare a concursului. Daca pe parcursul si la sfarsitul concursului unul din castigatori nu va avea in pagina codul HTML existent in site-ul inscris in concurs, va fi descalificat." No comment |
|
|
|
|
#97 |
|
256-Bit Member
Data înregistrării: 03.07.2005
Locație: Timisoara
Deci eu inteleg ca doar unul din acele coduri trebuie sa existe in pagina care participa la concurs.
|
|
#98 |
|
32-Bit Member
|
Eu am facut un site nou, nu am pus o alta pagina la situl existent. Vreau sa va intreb daca pot face situl care participa la concurs cu mai multe pagini . Vreau sa am si vreo 2 pagini in plus despre concurs. Se poate ? Deci un site cu 3 pagini care sa fie pt concurs ...
|
|
#99 |
|
128-Bit Member
Data înregistrării: 09.09.2005
Locație: Iasi
pai cred ca se poate..poti chiar sa si participi cu mai multe..doar ca nu vei castiga mai multe premii..doar pagina clasata cel mai sus va primi premiu..parca asa a zis un "oficial" ceva mai sus
|
|
#100 | |
|
Administrator
Data înregistrării: 13.06.2005
google listeaza pagini . pe primul loc nu se poate afla decat o pagina a unui site indiferent cate pagini are acel site. Poti sa-ti faci cate pagini vrei dar numai una dintre ele se poate afla la un moment dat pe primul loc in google.
Citat:
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|