![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Loc de dat cu capul Loc de dat cu capul in care se poate discuta orice in limita bunului simt :) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#241 |
|
32-Bit Member
|
ce e urat in a cumpara un domeniu? cel mai rau lucru care ti se poate intampla e sa nu castigi nimic (din concurs)... mai rau de atat nu se poate
![]() dar tot castigi ceva... un link pe o pagina cu pr 5 (de exemplu) costa in jur de 25 dolari pe luna, asa ca la sfarsitul concursului daca te alegi cu pr 5 esti FOARTE castigat si daca tii domeniul numai pt un link catre un site de-al tau e perfect.. ai platit pentru el 5-10 dolari (depinde de unde l-ai luat) si folosesti din el 12 x 25 = 300 dolari pe an... nu e bine?nu te speria ca nu sunt loate toate domeniile care ar putea fi folosite in concurs... daca nu gasesti ce sa folosesti da-mi un pm si-ti sugerez eu cateva fara nici o problema ![]() bafta!
| Sponsored Links |
|
|
#242 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 15.06.2005
Vârsta: 21
Hai man, sa fim seriosi eu vad concursu asta pt cei care vor sa vada cat de buni sunt, nu pt aia care fac tot posibiluu sa-l castigee...
Treaba lor , eu vreau sa vad cat de bine ma pot clasifica fara schimb de linkuri .... cumparare domeniu si alte eforturi . Restuu poate sa se straduiasca cat vor sa castige premile ..... spor la lucruu! aia care nu stiu sa piarda, or sa injure! |
|
|
|
|
#243 | |
|
Inspector calitate
|
Citat:
Daca ramai doar la on-page seo, mari sanse de reusita nu ai.
http://itassistant.org - Tutoriale Video pentru Linux si Windows Last edited by justtupeu; 03.09.2006 at 22:59:01. |
|
|
|
|
|
#244 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 02.08.2006
2 cuvinte am de spus despre acest concurs Genereaza spam!!!
|
|
#245 |
|
Inspector calitate
|
Du-te si la paginile celorlalte concursuri seo care se desfasoara acum si impartaseste-le si lor marea ta descoperire.
|
|
#246 |
|
64-Bit member
|
yo la altceva mam referit daca nu ati observat ... deci se vede cum banu` face sa rupa ceru`
|
|
#247 | |
|
256-Bit Member
Data înregistrării: 03.07.2005
Locație: Timisoara
@motanu
Tu nu ai idei originale? De ce mi-ai copiat motto-ul din semnatura? Citat:
|
|
|
#248 |
|
256-Bit Member
Data înregistrării: 27.07.2005
shogune, vrei sa faci legea pe internet in 1-2 ani?
carnacior mama stii care'i problema mea cu tine si altii de genu tau? o luati prea des pe aratura si o mai faceti si pe desteptii. se vede din posturile tale din acest topic ca esti 0 la seo. daca ai fi avut macar putina rabdare sa studiezi clasamentul ai fi vazut ca site'ul lui justtupeu e pe #3 si a fost chiar si pe #2. deci mama, daca chiar nu vrei sa'ti iei domeniu, no problem, poti sa te descurci si asa. Eu unul mi'am luat domeniu pt ca [virgula] consider ca tre sa ai mult prea mult tupeu sa'ti implici domeniile bune in concursuri seo. eventual te mai trezesti cu penalizare ceva ![]() cheers
|
|
#249 |
|
32-Bit Member
|
shogun ai pm
|
|
#250 |
|
64-Bit member
|
vad ca sa schimbat situatia
cand mam uitat eu ultima oara erau numai domenii .com pe primele 3 locuri si nu sunt chiar asa varza cum zici tu in materie de seo
|
|
#251 |
|
256-Bit Member
deci in momentul asta chiar nu jtiu ce se intampla.
astazi aproape toata ziua imi aparea pagina in gogu cu titlul actual. acu' vad ca a revenit la versiunea veche. wtf is this? nu cred ca se incadreaza la google dance.
|
|
#252 | |
|
256-Bit Member
Citat:
Adica stam cu ochii pe google ca pe butelie in fiecare saptamana sa vedem rankul pentru saptamana urmatoare. Am spus ca nu e un moment bun pentru optimizare pe G. Ei zic ca se stabilizeaza dupa 28 septembrie.
|
|
|
#253 |
|
256-Bit Member
mama asta e chiar marfa
![]() cine nu iubejte gugal
|
|
#254 |
|
Inspector calitate
|
Inca putin copy paste pe nekhbet.ro/chml-srucnoc/ .. Macar a pus niste linkuri.
|
|
#255 |
|
256-Bit Member
marfa
tre sa'l pup pe baiatu ala ![]() ma rog, fara ultima parte
|
|
#256 | |
|
Inspector calitate
|
Nu stiu exact din ce motiv, dar a copiat de pe paginile de pe locul 1 si 3 si a sarit pagina de pe locul 2.. Ai vreo legatura cu acel site, lighe ?
Citat:
http://itassistant.org - Tutoriale Video pentru Linux si Windows Last edited by justtupeu; 05.09.2006 at 23:44:22. |
|
|
|
|
|
#257 |
|
256-Bit Member
nu mi'am dat seama exact la ce te referi, dar nu, nu am nici o legatura cu siteul respectiv.
by the way, v'am zis ca my mother vrea sa se inscrie in concurs? ![]() va rupe pe toti (kiddin, ar fi primul seo din viata ei )
|
|
#258 | |
|
256-Bit Member
Citat:
Cand ajung si eu zice ca fac spam. Asa ceva !
|
|
|
#259 |
|
128-Bit Member
|
cum vad cand mia indexat google pagina ultima data ?
|
|
|
|
|
#260 |
|
Tom Slayer
Data înregistrării: 21.09.2005
Locație: Tg-Mures
Vârsta: 22
This is G o o g l e's cache of discutii as retrieved on 3 Sep 2006 23:56:36 GMT.
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|