![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Discutii Generale Discutii generale despre PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
Banned
Data înregistrării: 20.04.2006
Am reusit sa trec de acea eroare dar acu am alta care este:
Cand dau http://localhost/phpmyadmin am eroarea:The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using a multibyte charset. Without the mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results. In tutorial zice sa fac:Intrati in C:\Program Files\Apache Group\php si deschideti fisierul php.ini. Cautati linia ;extension=php_mbstring.dll si activati-o eliminand ; din fata ei astfel incat rezultatul sa fie extension=php_mbstring.dll Acuma cand dau refresh imi apare o eroarea(inainte de a se deschide pagina ceva in genul de pe siteul www.lataifas.ro cand zice dati un vot numa k la mine arata: ):Unknown() :Unable to load dynamic library "C:\Program Files\Apache Group\php\extensions\"php_mbstring.dll"-The specified module could not be found. DE CE? |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Guest
|
() :Unable to load dynamic library "C:\Program Files\Apache Group\php\extensions\"php_mbstring.dll"-The specified module could not be found.
Intra in C:\Program Files\Apache Group\php\extensions\. Cauta fisierul php_mbstring.dll daca il gasesti esti boier mare. Daca esti incepator iti recomand sa folosesti un program care include celelalte 3 chestii de care ai nevoie (php,mysql,apache). Incearca apache2triad. |
|
|
|
#3 |
|
Banned
Am gasito
da tot degeaba
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Va Rog Raspundeti Rpd!!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ce ai gasit ? Ce ai facut ? Ai dezinstalat alea si ti-ai instalat apache2triad ? Nu cred ...
/off topic Din 2 raspunsuri puteai sa faci unul. |
|
|
|
#6 |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 21.03.2006
www.apachefriends.de pentru incepatori. Nu te complica cu instalatul extensiilor sub PHP daca esti incepator, o sa-ti manance zilele (si prin deductie logica, tu o sa ni le mananci pe ale noastre)
![]() Mie imi da eroarea aia pe vreo 4 host-uri platite, si pana acum n-am observat sa imi crape ceva. Daca nu folosesti multibyte characters (adica scrii in chirilica, araba, chineza sau greaca), ignora eroarea aia. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 12.07.2005
si eu tot cu xampp merg inainte...ultima data cand am incercat sa instalez pma , rezultatul a fost o baza de date vraishte ...si nici scriptu nu a mers
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
Man Mi-am instalat apache2triad1.5.4.exe sh cand dau http://localhost/phpmyadmin imi cere user sh pass.
De unde le iau pass e ala kre l-am pus la instalare da user? sh apache ala mi l-am dezinstalat |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
shi vreau sa fac dupa forum nu cu alte programe
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
BogPaul userul este root si parola este ceea de la instalare.
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|