![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Loc de dat cu capul Loc de dat cu capul in care se poate discuta orice in limita bunului simt :) |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#21 |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 27.01.2009
Fratilor vad ca voi cistigati nu gluma cu Adsense, eu am 400 vizitatori pe zi si nu cistig, mai nou o prietena mi-a spus ca daca apasa pe reclamele de pe homepage,acestea imi dispar, ce n-am facut bine cind mi-am pus reclamele?Poate cineva sa imi zica? Situl meu este reteterapide.com, nu vreau sa imi fac reclama , pe departe acest gind, vreau sa rezolv problema asta cu reclamele de la AdSense ,daca poate cineva sa ma ajute, va rog. Va multumesc anticipat
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#22 |
|
LAMPist
Data înregistrării: 15.01.2009
Locație: Cluj
Vârsta: 29
Pana cand trece criza financiara nu te astepta sa castigi mare lucru din AdSense. Mie mi-au scazut castigurile din AdSense la jumatate, in conditiile in care traficul a crescut cu ~5%.
Oricum, daca spui ca prietena ta da clickuri e posibil sa fie asta problema. Se poate ca cei de la Google sa detecteze clickurile ei ca frauda si sa nu le contorizeze. Daca se dau clickuri in mod regulat sau daca se dau clickuri de pe calculatoare pe care te-ai autentificat in vreun serviciu Google, clickurile sunt considerate frauda si nu se contorizeaza - sau intr-un caz nefericit se suspenda contul. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 21.03.2009
review-ul e ok....vom vedea....
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
32-Bit Member
Multi vrem sa obtinem resurse financiare cu ajutorul blogului si prin programele ce ofera posibilitati de advertising pe site-uri. Google Adsense e unul din programele care ofera plati “eficiente” pentru cei mai multi dintre bloggeri. Wordpress e o platforma foarte buna pentru bloggeri.
AdRotator Wordpress Plugin - include prin roatatie reclame de pe programele specifice in care sinteti inclusi, cum ar fi: AdSense, Clicksor, Chitika. Adsense Earnings Wordpress Plugin - vizualizare castiguri Adsense in cadrul blogului. AdSense Sharing Revenue and Earnings System - faciliteaza impartirea de venituri din Adsense cu alti coautori ai unui blog. Adsense Injection - introduce aleatoriu reclame Adsense. Adsense Inline - deasemenea introduce reclamele Adsens in postarile de pe blog Adsense Beautifier - introdice imagini alaturate reclamelor Adsense. Pe blogul sugerat gasiti documentatie buna, iar daca nu gasiti link-ul de download cred ca deja ati dat 1 sau 2 click-uri catre site-uri pe care eu nu am gasit plugin-ul. E ceva mai jos de Installation. AdSense Widget for WordPress Sidebar - o actualizare pentru Google AdSense widget Adsense Deluxe - ofera in panoul de admin optiuni avansate de administrare a codurilor reclamelor Google AdSense sau Yahoo Publisher Network (YPN) in posturile unui blog. Exista o noua versiune Adsense Deluxe+ care pretinde ca a imbunatatit algoritmul de limitare a reclamelor. MightyAdsense - permite inserarea de rcod adsense fara a modifica tema blogului. Modalitarile de instalare si actualizarile plugin-urilor le luati de pe paginile respective. Last edited by Ciprian; 31.08.2011 at 12:57:35. |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
32-Bit Member
Citat:
read....this ....article..... Last edited by Ciprian; 31.08.2011 at 12:57:50. |
|