![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| PHP DB Discutii despre lucrul cu baze de date in PHP. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 28.02.2009
Buna!Am si eu o problema.Nu pot adauga inregistrari intr-o baza de date dintr-o pagina de html.Iata cum am lucrat:
pagina de html <html> <form action="ale2.php" method="POST"> Nume: <input type="text" name="nume"><br> Intrebare: <input type="text" name="intrebare"><br> <input type="hidden" name="raspuns" value="raspunde"></input> <input type="Submit" value="Trimite datele"> </form> </html> ale2.php <?php $nume = $_POST['nume']; $intrebare = $_POST['intrebare']; $raspuns = $_POST['raspuns']; $host = "localhost"; $user = "root"; $password = ""; $database = "atestat"; mysql_connect($host, $user, $password); @mysql_select_db($database) or die( 'Nu se poate deschide BD' ); print "Connected to MySQL <br />"; $query = "INSERT INTO sfaturi VALUES($nume, $intrebare,$raspuns)"; mysql_query($query); mysql_close(); echo 'Datele au fost inserate in tabel!'; ?> |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
LAMPist
Data înregistrării: 15.01.2009
Locație: Cluj
Vârsta: 28
Pare sa fie in regula. Ce eroare iti da?
Daca nu iti da nici o eroare, fa urmatoarea modificare: Cod:
mysql_query($query) or die(mysql_error()); |
|
|
|
|
|
#3 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 28.02.2009
Nu aparea nici o eroare.Am modificat si acum imi apare asha :
"; $query = "INSERT INTO sfaturi VALUES($nume, $intrebare,$raspuns)"; mysql_query($query) or die(mysql_error()); mysql_close(); echo 'Datele au fost inserate in tabel!'; ?> |
|
|
|
|
|
#4 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 26.01.2007
Locație: Galati
Vezi ca nu ai inchis o " (ghilimea) unde trebuia si iti iese din query. Si vezi pune '$nume', '$intrebare', '$camp' daca ai campuri text sau varchar.
The best from the best Last edited by drops; 29.12.2009 at 12:54:41. |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|