![]() |
|
|||||||||
|
|||||||||
|
| Attention Visitor: |
| You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below. |
|
||||||
| Anunturi si feedback Aici se vor gasi anunturile comunitatii precum si parerile voastre pentru a imbunatati acest proiect. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Am făcut update la ultima versiune de vBulletin și am instalat anumite pluginuri. Dacă întâmpinați problemele vă rog să postați aici!
|
|
| Sponsored Links |
|
|
#2 |
|
Spamofob
|
Vouă vă merge calendarul? Mie îmi apare numai decembrie 2006.
Ce s-a întâmplat cu editorul? Butoanele apar cu blur (imaginile sunt redimensionate) si smile-urile din dreapta editorului ocupă prea mult spațiu. PS: folosesc Firefox, nu știu dacă în alte browsere se întâmplă la fel.
|
|
|
#3 |
|
32-Bit Member
Data înregistrării: 20.11.2006
Locație: oradea
A ramas in urma
)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Tom Slayer
Data înregistrării: 21.09.2005
Locație: Tg-Mures
Vârsta: 22
era si timpul
va trebui sa tweakuiesc putin tema fiindca vad ca editorul e cam belit |
|
|
|
|
|
#5 |
|
8-Bit Member
|
Eu nu pot sa-mi pun pozele la avatar si album foto.
Folosesc Mozila..sa fie de la el.? Last edited by micky; 15.10.2009 at 15:58:50. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 06.09.2006
Locație: Omul cu napolitane
intradevar nu merge sa schimbi avatarul . cand dai upload . restu nu am incercat
1. My understanding of women goes only as far as the pleasures. 2. Nature intended women to be our slaves. They are our property. --- 3. Love is an irresistible desire to be irresistibly desired. --- INSANE VANITY |
|
|
|
|
|
#7 |
|
8-Bit Member
Data înregistrării: 18.02.2007
Pentru un utilizator de moda veche (și poate nu numai) m-aș bucura dacă ați pune bara cu comenzi în limba română.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
@Luxian - Am modificat calendarul, cât despre butoane, iţi mai apar cu blur?
@slayer - Dacă mai modifici ceva anunţă-mă te rog pe messenger. @rouademunte & SiskOZ o să mă uit pe permisiuni puţin mai încolo. @senator - La ce bară te referi? |
|
|
|
#9 |
|
Spamofob
|
Editorul funcţionează cum trebuie acum.
Later Edit 1: social boorkmaks care apar sub fiecare topic nu incarcă pozele. Later Edit 2: în forumul Programare, forumurile: Javascript; Perl; Altele; ASP; Ruby - arată cam ciudat.
www.luxian.ro | "Prieten e cel care te învață să pescuiești, nu cel care îți dă pește!" Oo==oO | w210 owner Last edited by Luxian; 15.10.2009 at 17:02:59. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
64-Bit member
Data înregistrării: 06.09.2006
Locație: Omul cu napolitane
cred ca la cea de sus . cu forums mermber list new posts ..
1. My understanding of women goes only as far as the pleasures. 2. Nature intended women to be our slaves. They are our property. --- 3. Love is an irresistible desire to be irresistibly desired. --- INSANE VANITY |
|
|
|
|
|
#11 |
|
128-Bit Member
|
Ce s-a intamplat cu Phorum? Pot sa stiu si eu?
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Tom Slayer
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
128-Bit Member
|
Daca tot ati inceput, lasati tema default ca asta este plina de bug-uri, atat pe Internet Explorer cat si pe Mozilla. Plus ca cea default e mult mai profi
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Inspector calitate
|
Ati putea sa lasati liber utilizatorilor sa aleaga ce tema doresc
![]() Si mai puteti sa activati/instalati quick relpy box care ar trebui sa fie sub thread :P
|
|
|
#15 | |
|
16-Bit Member
Data înregistrării: 14.10.2009
Vârsta: 20
Citat:
- daca incerc sa ma loghez de pe bara unde scrie Welcome back, void! imi apare mesajul ca m-am locat cu succes insa dupa redirect imi apar iarasi campurile unde trebuie sa introduce username si parola. |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Tom Slayer
Citat:
e un fix temporar pana cand se rezolva bubu Last edited by slayer; 16.10.2009 at 21:41:49. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Spamofob
|
@slayer: nu mai bine faci redirectionarea automata din .htaccess?
Cod:
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^phorum.ro$
RewriteRule ^(.*)$ http://www.phorum.ro/$1 [R=301,L]
|
|
|
#18 |
|
Tom Slayer
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Guest
|
Doar ce am ajuns și sunt destul de obosit, mă culc că mâine dimineață trebuie să plec prin Buzău, dacă prind un wireless pe drum o să repar totul, merci.
|
|
|
|
#20 | |
|
Guest
|
Citat:
LE: Nu am fost, am făcut şi quick reply. Last edited by skreach; 17.10.2009 at 04:18:14. |
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
|